Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: OKSMaja Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 9178
OKSMaja GKS Radziechowy
normal Tactiek sweeep ben
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 57.3
very good Schieten formidable
solid Passen excellent
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Szupin bereikt de bal nog maar net als eerste. Hevia Obras is nu in balbezit. Hevia Obras met een sublieme pass. Kabeláč bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabeláč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Jacquin speelt de bal door. Vargas Lleras is nu in balbezit. Vargas Lleras passt de bal zonder na te denken. Kabeláč is nu in balbezit. Kabeláč draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Kharatyan probeert naar een medespeler te passen. Quisipilina rent richting de bal. Quisipilina passt de bal met de wreef. Domicoli rent richting de bal. Domicoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Steegmans met een sublieme pass. Limardo is nu in balbezit. Limardo passt de bal in één keer door. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - GKS Radziechowy 0:1

12e minuut.
Vezzari speelt de bal door. Limardo probeert de bal met de borst te controleren. Limardo passt de bal met de wreef. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Dumitraşcu-Popescu probeert naar een medespeler te passen. Limardo is nu in balbezit. Limardo met een sublieme pass. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Omland verovert de bal door een tackle van achteren. Quisipilina speelt de bal door. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Vezzari maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - GKS Radziechowy 0:2

28e minuut.
Limardo rent richting de bal. Limardo passt de bal in één keer door. Benítez rent richting de bal. Benítez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - GKS Radziechowy 0:3

37e minuut.
Berchem rent richting de bal. Limardo verovert de bal door een tackle van achteren. Limardo probeert naar een medespeler te passen. Domicoli is nu in balbezit. Domicoli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Limardo kopt de bal weg. Dimos heeft problemen om de bal te vangen. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 73%, GKS Radziechowy 27%.
OKSMaja - GKS Radziechowy 0:3

56e minuut.
Domicoli verovert de bal door een tackle van achteren. Domicoli passt de bal met de wreef. Omland is nu in balbezit. Benítez verovert de bal door een tackle van achteren. Benítez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Chajdas met een sublieme pass. Dumitraşcu-Popescu rent richting de bal. Dumitraşcu-Popescu passt de bal met de wreef. Domicoli rent richting de bal. Domicoli draait met de bal, schiet en ... Vezzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Grundulis is nu in balbezit. Baran verovert de bal door een tackle van achteren. Baran met een sublieme pass. Benítez rent richting de bal. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Meijers geeft de bal voor. Benítez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kharatyan. Kharatyan krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Sanneh met een sublieme pass. Benítez kopt de bal weg. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Domicoli schiet op doel. Vezzari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKSMaja - GKS Radziechowy 0:4

70e minuut.
Wars komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Omland bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez onderschept slim de pass. Quisipilina bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez is nu in balbezit. Benítez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kabeláč bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil speelt de bal door. Domicoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Benítez haalt uit met een fantastische trap. Vezzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dimos geeft een lange en hoge pass. Chajdas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jacquin zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Jacquin moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jacquin schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKSMaja 54%, GKS Radziechowy 46%.
OKSMaja - GKS Radziechowy 0:4