Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: Pustynianka
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21198
FC Pustyny Naprzód Stara Wiśniewka
4-3-2-1 wing Tactiek 442 KL
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
51.3 gemiddelde waardering 55.6
good Schieten very good
very good Passen very good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Gmoch passt de bal zonder na te denken. Chowaniec rent richting de bal. Chowaniec geeft een hoge lob. Caetano is nu in balbezit. Infante verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Naprzód Stara Wiśniewka 0:1

5e minuut.
Gagliano geeft een hoge lob. de Maere controleert de bal met de borst. Schmetterling onderschept slim de pass. Schmetterling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bazler met een harde bal richting middenveld. Van Dyk kopt de bal weg. Fasola probeert naar een medespeler te passen. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Bazler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
de Maere met een sublieme pass. Krystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krystek geeft een hoge lob. Van Dyk rent richting de bal. Van Dyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pustyny - Naprzód Stara Wiśniewka 1:1

22e minuut.
Rózsavölgyi kopt de bal weg. de Maere rent richting de bal. Schmetterling tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Schmetterling krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Baptista verovert de bal door een tackle van achteren. Baptista passt de bal zonder na te denken. Krystek probeert naar een medespeler te passen. Morozhyuk rent richting de bal. Morozhyuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gmoch geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalm met de inworp. Krystek is nu in balbezit. Krystek geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 58%, Naprzód Stara Wiśniewka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pustyny - Naprzód Stara Wiśniewka 1:1

52e minuut.
Rózsavölgyi geeft een lange en hoge pass. Krempl kopt de bal weg. Klungelig pakt Rózsavölgyi de bal. Piruşca bereikt de bal nog maar net als eerste. Piruşca draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Fasola probeert naar een medespeler te passen. Krempl heeft problemen om de bal te vangen. Krempl speelt de bal door. Piruşca rent richting de bal. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Bazler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Infante bereikt de bal nog maar net als eerste. Infante draait met de bal, schiet en ... Bazler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Naprzód Stara Wiśniewka 1:2

59e minuut.
Fasola rent richting de bal. Fasola geeft de bal voor. Piruşca is nu in balbezit. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Bazler werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Chowaniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Baptista tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chowaniec raakt geblesseerd tijdens het duel. Fasola zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Caetano is nu in balbezit. Piruşca verovert de bal door een tackle van achteren. Piruşca draait met de bal, schiet en ... Bazler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pustyny - Naprzód Stara Wiśniewka 1:3

68e minuut.
Gmoch onderschept slim de pass. Inworp. Krystek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morozhyuk is nu in balbezit. Morozhyuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bazler trapt de bal weg van het doel. Schmetterling heeft problemen om de bal te vangen. Schmetterling probeert naar een medespeler te passen. Infante is nu in balbezit. Infante schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krempl rent richting de bal. Krempl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Infante passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Schmetterling de bal. Schmetterling probeert naar een medespeler te passen. Infante rent richting de bal. Infante schiet op doel. Bazler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pustyny 53%, Naprzód Stara Wiśniewka 47%.
FC Pustyny - Naprzód Stara Wiśniewka 1:3