Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 19:32
  • Competitiewedstrijd: Liga V.048
  • Stadion: Franki Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 28652
Franki Rakow Cz-wa
4-3-3 att Tactiek wtepna
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.9 gemiddelde waardering 50.1
good Schieten excellent
good Passen very good
good Verdedigen good


13e minuut.
Salković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stencel de bal. Kövecses bereikt de bal nog maar net als eerste. Wąsik is nu in balbezit. Wąsik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Wasiewicz is nu in balbezit. Jajszczyk speelt de bal door. Terňa speelt de bal door. Kövecses is nu in balbezit. Kövecses draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Terňa probeert naar een medespeler te passen. Mordt probeert naar een medespeler te passen. Stencel rent richting de bal. Wąsik verovert de bal door een tackle van achteren. Wąsik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Rakow Cz-wa 0:1

28e minuut.
Ruciński probeert naar een medespeler te passen. Jajszczyk rent richting de bal. Sakowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Sakowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Wąsik is nu in balbezit. Ruciński is nu in balbezit. Wąsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruciński rent richting de bal. Ruciński draait met de bal, schiet en ... Kubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Terňa speelt de bal door. Wąsik rent richting de bal. Wojnarowski probeert naar een medespeler te passen. Wąsik rent richting de bal. Wąsik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 63%, Rakow Cz-wa 37%.
Franki - Rakow Cz-wa 0:1

52e minuut.
Ruciński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnarowski begaat een overtreding. Ruciński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mordt zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kövecses springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Rakow Cz-wa 0:2

54e minuut.
Terňa rent richting de bal. Terňa geeft de bal voor. Wąsik probeert de bal aan de voet te houden. Ruciński is nu in balbezit. Ruciński haalt uit met een fantastische trap. Kubicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Doko passt de bal met de wreef. Anielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mordt verovert de bal door een tackle van achteren. Mordt geeft een hoge lob. Ruciński maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Fijarczyk geeft een hoge lob. Wąsik probeert de bal aan de voet te houden. Sakowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sakowicz schiet op doel. Waldvogel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Rakow Cz-wa 1:2

64e minuut.
Jajszczyk kopt de bal weg. Salković met een sublieme pass. Mordt rent richting de bal. Mordt geeft de bal voor. Ruciński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Rakow Cz-wa 1:3

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Matallana komt het veld opgelopen. Ismael komt het veld opgelopen. Szakál komt het veld opgelopen. Feito komt het veld opgelopen. Szakos komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Terňa kopt de bal weg. Szakos is nu in balbezit. Piec maakt een afschuwelijke overtreding. Piec krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Roztoczański is nu in balbezit. Roztoczański geeft een hoge lob. Wojnicki heeft problemen om de bal te vangen. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roztoczański neemt de hoekschop. Wasiewicz rent richting de bal. Wasiewicz draait met de bal, schiet en ... Waldvogel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Inworp. Roztoczański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gawron speelt de bal door. Wasiewicz is nu in balbezit. Wasiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Salković onderschept slim de pass. Salković probeert naar een medespeler te passen. Mordt met een sublieme pass. Ruciński rent richting de bal. Ruciński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Roztoczański passt de bal in één keer door. Daar is Matallana, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnicki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Franki - Rakow Cz-wa 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Franki 58%, Rakow Cz-wa 42%.
Franki - Rakow Cz-wa 2:3