Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Montezuma Fablok Chrzanow
moja5 Tactiek 442R
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
12 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
62.4 gemiddelde waardering 61.7
very good Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Trung Giang geeft een hoge lob. Jędrzejak kopt de bal weg. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Parenti speelt de bal door. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski passt de bal zonder na te denken. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Inworp. Trung Giang met een snelle inworp. Mateiaş probeert naar een medespeler te passen. Maniu geeft een hoge lob. Jędrzejak springt en kopt de bal. Sebes bokst de bal weg.

19e minuut.
Kicuła geeft de bal voor. Łysik speelt de bal door. Piskuła heeft problemen om de bal te vangen. Trung Giang geeft een hoge lob. Babiarz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Trung Giang kopt de bal weg. Jędrzejak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kicuła krijgt een gele kaart. Jędrzejak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mateiaş komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Maniu probeert naar een medespeler te passen. Babiarz rent richting de bal. Babiarz schiet op doel. Sebes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Fablok Chrzanow 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 41%, Fablok Chrzanow 59%.
Montezuma - Fablok Chrzanow 1:0

49e minuut.
Parenti passt de bal met de wreef. Maniu bereikt de bal nog maar net als eerste. Maniu met een sublieme pass. Babiarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babiarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Sebes met een harde bal richting middenveld. Maniu kopt de bal weg. Roça rent richting de bal. Babiarz onderschept slim de pass. Babiarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Trung Giang passt de bal in één keer door. Maniu is nu in balbezit. Maniu met een sublieme pass. Mateiaş geeft een lange en hoge pass. Trung Giang krijgt zijn hoofd ertegen. Sebes bokst de bal weg.

62e minuut.
Trung Giang geeft de bal voor. Maniu kopt de bal weg. Jędrzejak is nu in balbezit. Jędrzejak schiet op doel. Sebes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Montezuma - Fablok Chrzanow 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Montezuma 41%, Fablok Chrzanow 59%.
Montezuma - Fablok Chrzanow 2:0