Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:41
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: JulMar Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 28773
JulMar zbiry ze sztolicy
o co tu chodzi? Tactiek new
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 5
62.5 gemiddelde waardering 57.7
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Van Lerberghe rent richting de bal. Semenowicz is nu in balbezit. Nebel onderschept slim de pass. Nebel geeft een hoge lob. Ybarra springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Denkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Brüllmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi is nu in balbezit. Pyrdoł onderschept slim de pass. Pyrdoł schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Semenowicz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Denkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Billon bokst de bal weg.

15e minuut.
Van Lerberghe passt de bal zonder na te denken. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Casanova de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - zbiry ze sztolicy 1:0

18e minuut.
Anuszewski probeert naar een medespeler te passen. Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry passt de bal met de wreef. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra draait met de bal, schiet en ... Świerk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

39e minuut.
Semenowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Semenowicz passt de bal in één keer door. Denkiewicz rent richting de bal. Denkiewicz schiet op doel. Billon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JulMar - zbiry ze sztolicy 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JulMar 55%, zbiry ze sztolicy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JulMar - zbiry ze sztolicy 1:1

46e minuut.
Rüütel komt het veld opgelopen. Czerniak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Anuszewski probeert naar een medespeler te passen. Karakula geeft een lange en hoge pass. Casanova rent richting de bal. Ybarra verovert de bal door een tackle van achteren. Ybarra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Karakula onderschept slim de pass. Karakula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Semenowicz met de inworp. Çameli geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Semenowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bingowicz rent richting de bal. Ybarra schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ybarra krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Semenowicz met een sublieme pass. Klungelig pakt Denkiewicz de bal. Çameli met een sublieme pass. Rüütel is nu in balbezit. Rüütel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Bingowicz probeert naar een medespeler te passen. Pârvan rent richting de bal. Pârvan probeert naar een medespeler te passen. Rüütel is nu in balbezit. Rüütel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JulMar 38%, zbiry ze sztolicy 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JulMar - zbiry ze sztolicy 1:1