Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS Górnik Knurów Gambit Lubelski
2 Tactiek pro2
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
55.6 gemiddelde waardering 57.6
solide Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
zeer goed Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Motta geeft de bal voor. Pohanka kopt de bal weg. Daar is Türkinan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Patkauskis met een sublieme pass. Tishurova is nu in balbezit. Pohanka onderschept slim de pass. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Sinagov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Gambit Lubelski 0:1

19e minuut.
Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patkauskis zal de hoekschop nemen. Pohanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Patkauskis met een sublieme pass. Storøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Storøy passt de bal zonder na te denken. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Sinagov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 52%, Gambit Lubelski 48%.
MZKS Górnik Knurów - Gambit Lubelski 0:1

54e minuut.
Storøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Storøy passt de bal in één keer door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Sinagov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Gambit Lubelski 0:2

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sivek met de inworp. Daar is Piesch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piesch geeft de bal voor. Gierbulewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Campos passt de bal in één keer door. Türkinan is nu in balbezit. Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Sinagov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Crouzet passt de bal zonder na te denken. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis speelt de bal door. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Gambit Lubelski 0:3

86e minuut.
Patkauskis is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patkauskis met de inworp. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 61%, Gambit Lubelski 39%.
MZKS Górnik Knurów - Gambit Lubelski 0:3