Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Four Twenty FC Misiak FC
ave Tactiek 4-1-2-3
52% Balbezit 48%
62% Spel op eigen helft 38%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
55.5 gemiddelde waardering 54.4
solide Schieten zeer goed
solide Passen solide
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Polanowski is nu in balbezit. Haremza bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri bereikt de bal nog maar net als eerste. Godri geeft een hoge lob. Luis García springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Godri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kubatek komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Fuentes met een sublieme pass. Shing Kit probeert naar een medespeler te passen. Luis García is nu in balbezit. Luis García schiet op doel. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Muchowiecki onderschept slim de pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Misiak FC 0:1

20e minuut.
Reverte probeert de bal met de borst te controleren. Haremza met een sublieme pass. Shing Kit probeert naar een medespeler te passen. Luis García is nu in balbezit. Luis García haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức bokst de bal weg. Bình Nguyên rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Haremza verovert de bal door een tackle van achteren. Haremza geeft de bal voor. Rodríguez probeert de bal aan de voet te houden. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso schiet op doel. Trung Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Misiak FC 0:2

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Joensuu niet meer kan verder spelen. Stănciulescu komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klungelig pakt Shing Kit de bal. Raffo probeert naar een medespeler te passen. Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Ánh passt de bal zonder na te denken. Kierski is nu in balbezit. Stănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Misiak FC 1:2

39e minuut.
Quang Ánh is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes met een sublieme pass. Alfonso heeft problemen om de bal te vangen. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Raffo met de inworp. Van Gijseghem is nu in balbezit. Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu geeft de bal voor. Quang Ánh springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fuentes met een snelle inworp. Kubatek rent richting de bal. Met opzet legt Reverte zijn tegenspeler op de grond. Reverte krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 68%, Misiak FC 32%.
Four Twenty FC - Misiak FC 1:2

51e minuut.
Fuentes is nu in balbezit. Fuentes passt de bal in één keer door. Kubatek probeert naar een medespeler te passen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Rodríguez is nu in balbezit. Bình Nguyên verovert de bal door een tackle van achteren. Bình Nguyên probeert naar een medespeler te passen. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Misiak FC 1:3

56e minuut.
Quang Ánh speelt de bal door. Hadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadida speelt de bal door. Kierski rent richting de bal. Kierski draait met de bal, schiet en ... Stănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek geeft de bal voor. Nadirli heeft problemen om de bal te vangen. Luis García onderschept slim de pass. Luis García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - Misiak FC 1:4

70e minuut.
Klungelig pakt Vornicu de bal. Van Gijseghem verovert de bal door een tackle van achteren. Van Gijseghem geeft de bal voor. Luis García rent richting de bal. Luis García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Daar is Rodríguez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muchowiecki rent richting de bal. Rodríguez schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rodríguez krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Quang Ánh is nu in balbezit. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez passt de bal in één keer door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel. Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 57%, Misiak FC 43%.
Four Twenty FC - Misiak FC 1:4