Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
*AC Milan* Inter M i l a n
uuu Tactiek out
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 51.8
redelijk Schieten formidabel
goed Passen solide
solide Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Kawulok met een sublieme pass. Villamil rent richting de bal. Chaniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil onderschept slim de pass. Villamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Daar is Kawulok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Soboń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:1

4e minuut.
Fernández Vigil speelt de bal door. Klungelig pakt Naydenov de bal. Villamil rent richting de bal. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Soboń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Pačešiūnas rent richting de bal. Pačešiūnas passt de bal met de wreef. Villamil is nu in balbezit. Villamil draait met de bal, schiet en ... Soboń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:2

14e minuut.
Naydenov heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Naydenov. Kawulok is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lyons neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:3

17e minuut.
Perger met een snelle inworp. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok geeft de bal voor. Villamil krijgt zijn hoofd ertegen. Soboń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:4

21e minuut.
Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Lipmans verovert de bal door een tackle van achteren. Lipmans speelt de bal door. Kawulok rent richting de bal. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Lyons kopt de bal weg. Klungelig pakt Lipmans de bal. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil haalt uit met een fantastische trap. Soboń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:5

23e minuut.
Vain zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger geeft de bal voor. Villamil is nu in balbezit. Villamil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Gil geeft de bal voor. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cernea met de inworp. Pačešiūnas is nu in balbezit. Pačešiūnas geeft de bal voor. Villamil is nu in balbezit. Villamil haalt uit met een fantastische trap. Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Perger passt de bal met de wreef. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villamil de bal. Villamil haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Naydenov de bal. Lyons bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyons passt de bal in één keer door. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *AC Milan* 61%, Inter M i l a n 39%.
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:5

46e minuut.
Stańko rent richting de bal. Stańko passt de bal zonder na te denken. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil schiet op doel. Soboń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:6

49e minuut.
Lipmans probeert naar een medespeler te passen. Lugner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pačešiūnas onderschept slim de pass. Pačešiūnas geeft een hoge lob. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:7

51e minuut.
Fernández Vigil speelt de bal door. Pačešiūnas speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil is nu in balbezit. Villamil haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Soboń met een sublieme pass. Lyons kopt de bal weg. Daar is Slušnák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Villamil rent richting de bal. Kawulok is nu in balbezit. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil schiet op doel. Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Lyons probeert naar een medespeler te passen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok met een sublieme pass. Villamil is nu in balbezit. Villamil haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:8

61e minuut.
Lyons verovert de bal door een tackle van achteren. Lyons speelt de bal door. Villamil rent richting de bal. Kawulok rent richting de bal. Kawulok schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Chaniewski rent richting de bal. Chaniewski geeft een hoge lob. Fernández Vigil kopt de bal weg. Lugner bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fortes komt het veld opgelopen. Jedynak komt het veld opgelopen. Sobotka komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Stańko passt de bal in één keer door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok geeft een lange en hoge pass. Villamil rent richting de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:9

77e minuut.
Aristondo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bakšaitis komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Fortes controleert de bal met de borst. Vain rent richting de bal. Kawulok rent richting de bal. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: *AC Milan* 59%, Inter M i l a n 41%.
*AC Milan* - Inter M i l a n 0:10