Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Kujawy FC Bayern Sośnica-Brzeg
442 Tactiek 442
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 40.4
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


4e minuut.
Drewicz probeert naar een medespeler te passen. Fania rent richting de bal. Fania passt de bal met de wreef. Bijen is nu in balbezit. Bijen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Bijen met een sublieme pass. Holta is nu in balbezit. Fania verovert de bal door een tackle van achteren. Fania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

14e minuut.
Wyrobek geeft de bal voor. Maze kopt de bal weg. Zeballos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zeballos geeft een lange en hoge pass. Tartarelli maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Adrian passt de bal in één keer door. Drewicz is nu in balbezit. Drewicz geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Bijen de bal onder controle te krijgen. Bijen draait met de bal, schiet en ... Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bijen rent richting de bal. Bijen passt de bal in één keer door. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania draait met de bal, schiet en ... Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. Maze onderschept slim de pass. Maze probeert naar een medespeler te passen. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Bijen is nu in balbezit. Wyrobek probeert naar een medespeler te passen. Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Bijen rent richting de bal. Bijen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Lootus onderschept slim de pass. Kozik is nu in balbezit. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

42e minuut.
Lootus is nu in balbezit. Tartarelli onderschept slim de pass. Pestka is nu in balbezit. Tartarelli onderschept slim de pass. Tartarelli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 46%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:1

48e minuut.
Janiak rent richting de bal. Janiak met een sublieme pass. Bijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijen geeft de bal voor. Fania springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Drewicz onderschept slim de pass. Drewicz met een sublieme pass. Fania met een sublieme pass. Bijen is nu in balbezit. Bijen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:1

57e minuut.
Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeballos onderschept slim de pass. Zeballos passt de bal met de wreef. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli schiet op doel. Barazite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Drewicz passt de bal met de wreef. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Adrian onderschept slim de pass. Adrian geeft een lange en hoge pass. Maze is nu in balbezit. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maze bereikt de bal nog maar net als eerste. Maze draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:2

72e minuut.
Janiak rent richting de bal. Janiak probeert naar een medespeler te passen. Bronner heeft problemen om de bal te vangen. Bijen rent richting de bal. Bijen geeft een hoge lob. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fania krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:2

73e minuut.
Fania onderschept slim de pass. Lăcustă rent richting de bal. Lăcustă met een sublieme pass. Bijen rent richting de bal. Bijen schiet op doel. Ferillo bokst de bal weg.

77e minuut.
Inworp. Janiak met een snelle inworp. Niewierowski rent richting de bal. Niewierowski geeft een hoge lob. Fania springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 29%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 71%.
KS Kujawy - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:2