Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zbiry ze sztolicy Fablok Chrzanow
new Tactiek 442R
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
56.9 gemiddelde waardering 59
solide Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


8e minuut.
Janus probeert naar een medespeler te passen. Sujit is nu in balbezit. Sujit geeft de bal voor. Meisner krijgt zijn hoofd ertegen. Świerk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Fablok Chrzanow 0:1

9e minuut.
Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus met een sublieme pass. Hillmann rent richting de bal. Hillmann draait met de bal, schiet en ... Świerk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Fablok Chrzanow 0:2

15e minuut.
Parenti met een sublieme pass. Janus is nu in balbezit. Janus met een sublieme pass. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Roça geeft de bal voor. Lazarte onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Janus zal de hoekschop nemen. Meisner krijgt zijn hoofd ertegen. Świerk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Pyrdoł speelt de bal door. Semenowicz is nu in balbezit. Kicuła legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Semenowicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Çameli kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sebes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Sujit passt de bal met de wreef. Janus is nu in balbezit. Janus passt de bal zonder na te denken. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi geeft de bal voor. Semenowicz met een sublieme pass. Denkiewicz rent richting de bal. Denkiewicz schiet op doel. Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Kapzuk heeft problemen om de bal te vangen. Pyrdoł is nu in balbezit. Kapzuk is nu in balbezit. Pyrdoł onderschept slim de pass. Pyrdoł haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Piskuła verovert de bal door een tackle van achteren. Piskuła passt de bal zonder na te denken. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus geeft een hoge lob. Hillmann springt en kopt de bal. Świerk bokst de bal weg.

40e minuut.
Janus is nu in balbezit. Hetényi rent richting de bal. Janus verovert de bal door een tackle van achteren. Janus geeft een hoge lob. Hillmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Świerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 53%, Fablok Chrzanow 47%.
zbiry ze sztolicy - Fablok Chrzanow 0:2

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lobeira komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Pârvan is nu in balbezit. Lobeira tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pârvan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pârvan met een snel genomen vrije trap. Pyrdoł rent richting de bal. Pyrdoł haalt uit met een fantastische trap. Sebes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Casanova geeft de bal voor. Pârvan rent richting de bal. Kapzuk onderschept slim de pass. Dąbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbski geeft een hoge lob. Świerk bokst de bal weg.

56e minuut.
Hetényi geeft een lange en hoge pass. Dąbski kopt de bal weg. Lazarte is nu in balbezit. Hillmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hillmann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Casanova onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kapzuk met een sublieme pass. Pârvan is nu in balbezit. Pârvan geeft de bal voor. Piskuła heeft problemen om de bal te vangen. Çameli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Doeltrap. Sebes trapt de bal weg. Semenowicz kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Dąbski rent richting de bal. Dąbski geeft een hoge lob. Meisner is nu in balbezit. Meisner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Daar is Çameli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski passt de bal in één keer door. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Fablok Chrzanow 0:3

77e minuut.
Inworp. Kielich komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Lazarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann begaat een overtreding. Lazarte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dziamgot komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Lobeira geeft een lange en hoge pass. Semenowicz kopt de bal weg. Kielich bereikt de bal nog maar net als eerste. Denkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Denkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Fablok Chrzanow 1:3

88e minuut.
Parenti met de inworp. Pârvan rent richting de bal. Dąbski begaat een overtreding. Pârvan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pârvan kan niet meer verder spelen. Gorączko komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 58%, Fablok Chrzanow 42%.
zbiry ze sztolicy - Fablok Chrzanow 1:3