Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Four Twenty FC MZKS Górnik Knurów
ave Tactiek 2
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.5 gemiddelde waardering 56.5
solid Schieten excellent
very good Passen excellent
solid Verdedigen very good


6e minuut.
Concepción schiet op doel. Trung Ðức speelt de bal door. Cazacu kopt de bal weg. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:1

26e minuut.
Inworp. Raffo met een snelle inworp. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft een hoge lob. Kierski springt en kopt de bal. Sinagov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 48%, MZKS Górnik Knurów 52%.
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:1

50e minuut.
Piesch speelt de bal door. Cazacu rent richting de bal. Cazacu met een sublieme pass. Sivek geeft een hoge lob. Concepción springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Sivek onderschept slim de pass. Sivek geeft een lange en hoge pass. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:2

63e minuut.
Hadida rent richting de bal. Hadida met een sublieme pass. Sak geeft de bal voor. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ... Trung Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szemoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szemoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:3

71e minuut.
Cazacu met een sublieme pass. Piesch speelt de bal door. Sivek met een sublieme pass. Daar is Szemoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szemoński schiet op doel. Trung Ðức bokst de bal weg. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:4

80e minuut.
Sivek is nu in balbezit. Sivek passt de bal in één keer door. Concepción bereikt de bal nog maar net als eerste. Concepción schiet op doel. Trung Ðức werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:5

86e minuut.
Piesch onderschept slim de pass. Piesch geeft een hoge lob. Szemoński rent richting de bal. Szemoński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:6

90e minuut.
Muchowiecki heeft problemen om de bal te vangen. Muchowiecki passt de bal zonder na te denken. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft de bal voor. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Four Twenty FC 61%, MZKS Górnik Knurów 39%.
Four Twenty FC - MZKS Górnik Knurów 0:6