Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Inter M i l a n
442 Tactiek out
44% Balbezit 56%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 36
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 53.8
adequate Schieten formidable
adequate Passen solid
adequate Verdedigen solid


5e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Orkowski is nu in balbezit. Kawulok verovert de bal door een tackle van achteren. Kawulok geeft een hoge lob. Villamil krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Stańko kopt de bal weg. Klungelig pakt Kawulok de bal. Kawulok passt de bal zonder na te denken. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Bronner passt de bal met de wreef. Lyons is nu in balbezit. Lyons passt de bal zonder na te denken. Villamil is nu in balbezit. Villamil schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Bronner de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:1

15e minuut.
Stańko rent richting de bal. Stańko passt de bal zonder na te denken. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Villamil is nu in balbezit. Villamil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Lyons probeert naar een medespeler te passen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Ferillo bokst de bal weg.

25e minuut.
Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil passt de bal met de wreef. Perger speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Kawulok geeft de bal voor. Daar is Wyrobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil rent richting de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ... Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Perger rent richting de bal. Perger geeft een hoge lob. Daar is Wyrobek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil is nu in balbezit. Villamil schiet op doel. Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:2

33e minuut.
Perger passt de bal met de wreef. Lyons rent richting de bal. Perger speelt de bal door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok schiet op doel. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Perger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Villamil springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kawulok rent richting de bal. Kawulok geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wyrobek de bal. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Holta verovert de bal door een tackle van achteren. Holta geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perger met de inworp. Kawulok geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lyons verovert de bal door een tackle van achteren. Orkowski rent richting de bal. Lyons onderschept slim de pass. Daar is Perger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perger geeft een hoge lob. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 68%, Inter M i l a n 32%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:3

48e minuut.
Orkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vain met een snelle inworp. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger geeft een lange en hoge pass. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Pačešiūnas probeert naar een medespeler te passen. Kawulok rent richting de bal. Kawulok geeft de bal voor. Villamil rent richting de bal. Villamil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Villamil de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:4

59e minuut.
Wyrobek geeft een hoge lob. Adrian kopt de bal weg. Lyons is nu in balbezit. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Orkowski rent richting de bal. Perger verovert de bal door een tackle van achteren. Perger speelt de bal door. Villamil heeft problemen om de bal te vangen. Villamil draait met de bal, schiet en ... Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok schiet op doel. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Wyrobek de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:5

62e minuut.
Tartarelli rent richting de bal. Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil geeft de bal voor. Villamil is nu in balbezit. Villamil draait met de bal, schiet en ... Ferillo bokst de bal weg.

67e minuut.
Perger geeft een hoge lob. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil rent richting de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ... Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:6

70e minuut.
Perger met een sublieme pass. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok speelt de bal door. Villamil is nu in balbezit. Villamil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:7

71e minuut.
Villamil passt de bal zonder na te denken. Kawulok is nu in balbezit. Daar is Villamil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ziel speelt de bal door. Kawulok kopt de bal weg. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villamil schiet op doel. Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Wyrobek de bal. Villamil rent richting de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ... Ferillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Kawulok passt de bal met de wreef. Holta met een sublieme pass. Perger speelt de bal door. Klungelig pakt Villamil de bal. Villamil schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Stańko heeft problemen om de bal te vangen. Stańko passt de bal in één keer door. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok heeft problemen om de bal te vangen. Kawulok haalt uit met een fantastische trap. Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Villamil rent richting de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 74%, Inter M i l a n 26%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Inter M i l a n 0:8