Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: KS Kujawy Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
KS Kujawy *AC Milan*
442 Tactiek uuu
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.2 gemiddelde waardering 41.5
good Schieten good
solid Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Lăcustă rent richting de bal. Busoiu onderschept slim de pass. Lootus geeft een lange en hoge pass. Fania rent richting de bal. Slušnák onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bijen kopt de bal weg. Daar is Chaniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fania is nu in balbezit. Fania schiet op doel. Soboń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - *AC Milan* 1:0

16e minuut.
Falber kopt de bal weg. Bediashvili controleert de bal met de borst. Niewierowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Niewierowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Bediashvili is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bediashvili komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Falber onderschept slim de pass. Falber geeft de bal voor. Lugner is nu in balbezit. Lugner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kujawy - *AC Milan* 1:1

31e minuut.
Naydenov geeft de bal voor. Klungelig pakt Lacko de bal. Lacko probeert naar een medespeler te passen. Fernández Vigil rent richting de bal. Fernández Vigil haalt uit met een fantastische trap. Paal! Barazite bokst de bal weg.

36e minuut.
Lootus verovert de bal door een tackle van achteren. Lootus geeft een lange en hoge pass. Slušnák rent richting de bal. Bijen verovert de bal door een tackle van achteren. Bijen draait met de bal, schiet en ... Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - *AC Milan* 2:1

40e minuut.
Klungelig pakt Falber de bal. Falber geeft de bal voor. Lipmans bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania verovert de bal door een tackle van achteren. Fania draait met de bal, schiet en ... Soboń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 59%, *AC Milan* 41%.
KS Kujawy - *AC Milan* 2:1

56e minuut.
Lacko geeft de bal voor. Janiak kopt de bal weg. Daar is Chaniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bijen rent richting de bal. Bijen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bediashvili bereikt de bal nog maar net als eerste. Bediashvili passt de bal zonder na te denken. Lugner rent richting de bal. Lugner schiet op doel. Barazite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KS Kujawy - *AC Milan* 2:2

63e minuut.
Fania probeert naar een medespeler te passen. Bijen rent richting de bal. Bijen met een sublieme pass. Fania rent richting de bal. Fania schiet op doel. Soboń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Jedynak komt het veld opgelopen. Sobotka komt het veld opgelopen. Fortes komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Inworp. Aristondo komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Lootus geeft een hoge lob. Falber geeft de bal voor. Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania draait met de bal, schiet en ... Soboń werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Doeltrap. Bakšaitis komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakšaitis onderschept slim de pass. Lootus is nu in balbezit. Bakšaitis verovert de bal door een tackle van achteren. Bakšaitis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 69%, *AC Milan* 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KS Kujawy - *AC Milan* 2:2