Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MZKS Górnik Knurów Misiak FC
2 Tactiek 4-1-2-3
51% Balbezit 49%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 57.9
very good Schieten excellent
very good Passen solid
formidable Verdedigen excellent


12e minuut.
Bajzert onderschept slim de pass. Piesch met een sublieme pass. Sivek speelt de bal door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Taborda bokst de bal weg.

16e minuut.
Fuentes passt de bal in één keer door. Haremza heeft problemen om de bal te vangen. Cazacu met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Alfonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Shing Kit met een sublieme pass. Klungelig pakt Kubatek de bal. Kubatek geeft een hoge lob. Alfonso rent richting de bal. Alfonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 0:1

25e minuut.
Inworp. Van Gijseghem zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Shing Kit rent richting de bal. Shing Kit geeft een hoge lob. Rodríguez maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Sivek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivek passt de bal in één keer door. Piesch is nu in balbezit. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 1:1

34e minuut.
Luis García is nu in balbezit. Luis García passt de bal met de wreef. Rodríguez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 1:2

43e minuut.
Sivek is nu in balbezit. Sivek passt de bal in één keer door. Haremza verovert de bal door een tackle van achteren. Szemoński is nu in balbezit. Szemoński haalt uit met een fantastische trap. Taborda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 56%, Misiak FC 44%.
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 1:2

46e minuut.
Cazacu probeert naar een medespeler te passen. Szemoński is nu in balbezit. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Taborda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 2:2

48e minuut.
Polanowski rent richting de bal. Polanowski geeft een hoge lob. Inworp. Cazacu met een snelle inworp. Piesch geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit met een sublieme pass. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Paal! Sinagov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. Sinagov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Piesch speelt de bal door. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een hoge lob. Luis García is nu in balbezit. Luis García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 2:3

76e minuut.
Piesch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sivek de bal. Sivek passt de bal in één keer door. Piesch rent richting de bal. Piesch haalt uit met een fantastische trap. Taborda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Türkinan geeft een hoge lob. Luis García is nu in balbezit. Luis García passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 2:4

88e minuut.
Daar is Quiroz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis García rent richting de bal. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Sinagov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 2:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MZKS Górnik Knurów 56%, Misiak FC 44%.
MZKS Górnik Knurów - Misiak FC 2:5