Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski Four Twenty FC
pro2 Tactiek ave
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
11 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
57.5 gemiddelde waardering 56.2
zeer goed Schieten solide
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Reverte geeft de bal voor. Storøy controleert de bal met de borst. Hadida schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hadida krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Motta geeft een hoge lob. Pohanka rent richting de bal. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel. Trung Ðức probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Campos met de inworp. Daar is Storøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storøy geeft een hoge lob. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Four Twenty FC 1:0

21e minuut.
Reverte geeft de bal voor. Kierski rent richting de bal. Dachev begaat een overtreding. Dachev krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Motta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski speelt de bal door. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Cyprien probeert naar een medespeler te passen. Hadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadida probeert naar een medespeler te passen. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Crouzet onderschept slim de pass. Crouzet geeft een hoge lob. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Four Twenty FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 51%, Four Twenty FC 49%.
Gambit Lubelski - Four Twenty FC 2:0

52e minuut.
Crouzet met een sublieme pass. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Reverte geeft een hoge lob. Aguilera kopt de bal weg. Daar is Muchowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Zian geeft een hoge lob. Vornicu rent richting de bal. Vornicu passt de bal in één keer door. Kierski is nu in balbezit. Kierski haalt uit met een fantastische trap. Cyprien bokst de bal weg.

59e minuut.
Raffo geeft een hoge lob. Quang Ánh bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Dachev kopt de bal weg. Storøy probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên rent richting de bal. Pohanka verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Aguilera met een snelle inworp. Vagnoman geeft de bal voor. Klungelig pakt Bình Nguyên de bal. Pohanka onderschept slim de pass. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Hoàng Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet is nu in balbezit. Crouzet geeft een lange en hoge pass. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel. Trung Ðức bokst de bal weg. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka verovert de bal door een tackle van achteren. Muchowiecki maakt een afschuwelijke overtreding. Muchowiecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 46%, Four Twenty FC 54%.
Gambit Lubelski - Four Twenty FC 2:0