Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski Fablok Chrzanow
pro2 Tactiek 442R
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
55.9 gemiddelde waardering 63.8
very good Schieten outstanding
very good Passen excellent
very good Verdedigen outstanding


6e minuut.
Sujit is nu in balbezit. Sujit met een sublieme pass. Janus is nu in balbezit. Janus geeft een hoge lob. Meisner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Sujit rent richting de bal. Sujit passt de bal met de wreef. Janus is nu in balbezit. Janus geeft een hoge lob. Meisner maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Janus is nu in balbezit. Janus geeft een hoge lob. Klungelig pakt Crouzet de bal. Hillmann is nu in balbezit. Hillmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Vagnoman onderschept slim de pass. Klungelig pakt Meisner de bal. Vagnoman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Meisner raakt geblesseerd tijdens het duel. Meisner neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Fablok Chrzanow 0:1

36e minuut.
Meisner rent richting de bal. Aguilera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meisner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Janus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Meisner de bal. Hillmann rent richting de bal. Hillmann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Storøy rent richting de bal. Storøy geeft de bal voor. Višinka springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Inworp. Sujit zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janus geeft een hoge lob. Hillmann rent richting de bal. Hillmann draait met de bal, schiet en ... Cyprien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Dąbski passt de bal met de wreef. Sujit met een sublieme pass. Janus bereikt de bal nog maar net als eerste. Janus geeft een hoge lob. Hillmann springt en kopt de bal. Cyprien kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 62%, Fablok Chrzanow 38%.
Gambit Lubelski - Fablok Chrzanow 0:1

50e minuut.
Hillmann springt en kopt de bal. Daar is Baffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dachev geeft de bal voor. Piskuła is nu in balbezit. Piskuła geeft de bal voor. Cyprien probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Baffa speelt de bal door. Klungelig pakt Parenti de bal. Parenti passt de bal met de wreef. Meisner bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Aguilera met de inworp. Višinka rent richting de bal. Kicuła rent richting de bal. Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Višinka draait met de bal, schiet en ... Sebes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Dąbski geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hillmann stond buitenspel. Dachev neemt vlug de vrije trap. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sujit speelt de bal door. Janus rent richting de bal. Janus geeft de bal voor. Daar is Meisner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meisner draait met de bal, schiet en ... Cyprien bokst de bal weg. Hillmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillmann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Fablok Chrzanow 0:2

83e minuut.
Crouzet bereikt de bal nog maar net als eerste. Crouzet geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dąbski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Janus geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Parenti probeert naar een medespeler te passen. Janus rent richting de bal. Janus passt de bal zonder na te denken. Meisner rent richting de bal. Meisner draait met de bal, schiet en ... Cyprien bokst de bal weg.

85e minuut.
Daar is Storøy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storøy passt de bal zonder na te denken. Kapzuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka onderschept slim de pass. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Klungelig pakt Sujit de bal. Sujit met een sublieme pass. Janus heeft problemen om de bal te vangen. Janus geeft een lange en hoge pass. Hillmann maakt een snoekduik en kopt de bal. Cyprien bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - Fablok Chrzanow 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 63%, Fablok Chrzanow 37%.
Gambit Lubelski - Fablok Chrzanow 0:3