Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zbiry ze sztolicy Inter M i l a n
new Tactiek out
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 55
solide Schieten goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Semenowicz is nu in balbezit. Rüütel bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüütel speelt de bal door. Pyrdoł is nu in balbezit. Pyrdoł draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Inter M i l a n 1:0

15e minuut.
Hrust bereikt de bal nog maar net als eerste. Stańko onderschept slim de pass. Stańko probeert naar een medespeler te passen. Kawulok is nu in balbezit. Kawulok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ziel speelt de bal door. Kawulok kopt de bal weg. Daar is Hrust, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villamil rent richting de bal. Villamil draait met de bal, schiet en ... Świerk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Lyons kopt de bal weg. Perger bereikt de bal nog maar net als eerste. Perger probeert naar een medespeler te passen. Kawulok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawulok geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 50%, Inter M i l a n 50%.
zbiry ze sztolicy - Inter M i l a n 1:0

46e minuut.
Czerniak komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Semenowicz met de inworp. Sellier bereikt de bal nog maar net als eerste. Sellier geeft de bal voor. Bingowicz probeert de bal met de borst te controleren. Bingowicz geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bingowicz rent richting de bal. Bingowicz met een sublieme pass. Pyrdoł is nu in balbezit. Pyrdoł schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zbiry ze sztolicy - Inter M i l a n 2:0

79e minuut.
Gorączko met een sublieme pass. Lyons speelt de bal door. Gorączko met een sublieme pass. Semenowicz is nu in balbezit. Semenowicz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Rüütel probeert de bal met de borst te controleren. Çameli is nu in balbezit. Çameli met een sublieme pass. Pyrdoł rent richting de bal. Pyrdoł schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ziel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zbiry ze sztolicy 56%, Inter M i l a n 44%.
zbiry ze sztolicy - Inter M i l a n 2:0