Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: JulMar Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9764
JulMar *AC Milan*
o co tu chodzi? Tactiek uuu
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
31 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
58.7 gemiddelde waardering 41.2
zeer goed Schieten redelijk
uitstekend Passen goed
goed Verdedigen solide


10e minuut.
Nebel geeft de bal voor. Van Lerberghe heeft problemen om de bal te vangen. Slušnák rent richting de bal. Van Lerberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Soboń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 1:0

14e minuut.
Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe passt de bal zonder na te denken. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 2:0

16e minuut.
Slušnák geeft een hoge lob. Brüllmann kopt de bal weg. Nebel is nu in balbezit. Nebel geeft de bal voor. Ybarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Soboń bokst de bal weg.

21e minuut.
Ybarra passt de bal zonder na te denken. Busoiu is nu in balbezit. Busoiu speelt de bal door. Lugner rent richting de bal. Lugner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Anuszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Anuszewski passt de bal met de wreef. Séry met een sublieme pass. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe schiet op doel. Soboń bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 3:0

33e minuut.
Nebel passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ybarra de bal. Ybarra passt de bal met de wreef. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Fortes is nu in balbezit. Brüllmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes begaat een overtreding. Fortes krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra rent richting de bal. Van Lerberghe is nu in balbezit. Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ybarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Anuszewski passt de bal met de wreef. Séry rent richting de bal. Séry passt de bal in één keer door. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Séry passt de bal zonder na te denken. Anuszewski rent richting de bal. Anuszewski geeft een hoge lob. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anuszewski geeft de bal voor. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe passt de bal met de wreef. Nebel rent richting de bal. Nebel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JulMar 41%, *AC Milan* 59%.
JulMar - *AC Milan* 4:0

50e minuut.
Nebel kopt de bal weg. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe passt de bal zonder na te denken. Daar is Ybarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ybarra schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ybarra springt en kopt de bal. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 5:0

58e minuut.
Ybarra rent richting de bal. Séry probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 6:0

60e minuut.
Fernández Vigil is nu in balbezit. Billon probeert naar een medespeler te passen. Séry kopt de bal weg. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Ybarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry bereikt de bal nog maar net als eerste. Séry geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... Soboń probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Doeltrap. Bediashvili komt het veld opgelopen. Kütük komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Nebel haalt uit met een fantastische trap. Lipmans probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ybarra is nu in balbezit. Ybarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 7:0

74e minuut.
Delura met een sublieme pass. Séry rent richting de bal. Séry speelt de bal door. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe haalt uit met een fantastische trap. Soboń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Anuszewski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ybarra kopt de bal weg. Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Van Lerberghe is nu in balbezit. Van Lerberghe passt de bal in één keer door. Ybarra rent richting de bal. Ybarra schiet op doel. Soboń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JulMar - *AC Milan* 8:0

81e minuut.
Van Lerberghe controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bakšaitis komt het veld opgelopen. Inworp. Sobotka komt het veld opgelopen. Aristondo komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Séry speelt de bal door. Nebel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nebel passt de bal in één keer door. Ybarra rent richting de bal. Ybarra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Aristondo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nebel probeert naar een medespeler te passen. Van Lerberghe rent richting de bal. Van Lerberghe schiet op doel. Soboń maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JulMar 38%, *AC Milan* 62%.
JulMar - *AC Milan* 8:0