Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Misiak FC
442 Tactiek 4-1-2-3
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
39.2 gemiddelde waardering 52.7
redelijk Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Kubatek rent richting de bal. Kubatek speelt de bal door. Haremza geeft de bal voor. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Luis García rent richting de bal. Luis García met een sublieme pass. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Haremza onderschept slim de pass. Haremza geeft de bal voor. Rodríguez kopt de bal weg. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García draait met de bal, schiet en ... Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Alfonso passt de bal zonder na te denken. Kubatek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubatek geeft een lange en hoge pass. Rodríguez springt en kopt de bal. Holta probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek geeft een lange en hoge pass. Haremza bereikt de bal nog maar net als eerste. Haremza geeft de bal voor. Luis García krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Vitier speelt de bal door. Fuentes speelt de bal door. Klungelig pakt Alfonso de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:1

34e minuut.
Van Gijseghem met een sublieme pass. Rodríguez is nu in balbezit. Rodríguez passt de bal zonder na te denken. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Daar is Zeballos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeballos passt de bal zonder na te denken. Shing Kit speelt de bal door. Luis García rent richting de bal. Luis García draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Ferillo trapt de bal weg. Haremza is nu in balbezit. Haremza passt de bal in één keer door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kubatek passt de bal in één keer door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit passt de bal zonder na te denken. Luis García rent richting de bal. Luis García schiet op doel. Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Holta geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Shing Kit geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kubatek krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 75%, Misiak FC 25%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:1

50e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes geeft de bal voor. Kozik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alfonso rent richting de bal. Alfonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes rent richting de bal. Kiziałek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fuentes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fuentes zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Alfonso krijgt zijn hoofd ertegen. Ferillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:2

60e minuut.
Holta geeft de bal voor. Van Gijseghem kopt de bal weg. Shing Kit geeft een lange en hoge pass. Kubatek rent richting de bal. Kubatek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:3

61e minuut.
Kiziałek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Shing Kit met een snelle inworp. Daar is Fuentes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes geeft een hoge lob. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Luis García is nu in balbezit. Luis García geeft een hoge lob. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:4

66e minuut.
Zeballos heeft problemen om de bal te vangen. Haremza rent richting de bal. Haremza met een sublieme pass. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Alfonso geeft een hoge lob. Wyrobek probeert naar een medespeler te passen. Kozik heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Luis García kopt de bal weg. Kubatek rent richting de bal. Kubatek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rodríguez de bal. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Luis García rent richting de bal. Luis García schiet op doel. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Shing Kit passt de bal in één keer door. Luis García rent richting de bal. Luis García met een sublieme pass. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kubatek onderschept slim de pass. Kubatek speelt de bal door. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso schiet op doel. Ferillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:5

80e minuut.
Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Kubatek is nu in balbezit. Kubatek geeft een lange en hoge pass. Shing Kit springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Holta speelt de bal door. Shing Kit bereikt de bal nog maar net als eerste. Shing Kit met een sublieme pass. Luis García is nu in balbezit. Luis García haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso draait met de bal, schiet en ... Ferillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:6

86e minuut.
Maze rent richting de bal. Maze passt de bal zonder na te denken. Rodríguez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Van Gijseghem bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Gijseghem geeft een hoge lob. Zeballos speelt de bal door. Alfonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfonso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Alfonso is nu in balbezit. Alfonso geeft de bal voor. Klungelig pakt Holta de bal. Luis García bereikt de bal nog maar net als eerste. Luis García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 89%, Misiak FC 11%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Misiak FC 0:7