Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: KS Kujawy Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
KS Kujawy Four Twenty FC
442 Tactiek ave
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 56.1
good Schieten excellent
very good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Bijen bereikt de bal nog maar net als eerste. Bijen passt de bal zonder na te denken. Fania is nu in balbezit. Fania haalt uit met een fantastische trap. Trung Ðức kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Vornicu onderschept slim de pass. Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quang Ánh rent richting de bal. Quang Ánh haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Four Twenty FC 0:1

10e minuut.
Lăcustă passt de bal in één keer door. Janiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Janiak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fania draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Trung Ðức bokst de bal weg.

21e minuut.
Hoàng Khoa probeert naar een medespeler te passen. Hadida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadida probeert naar een medespeler te passen. Quang Ánh is nu in balbezit. Quang Ánh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Vornicu verovert de bal door een tackle van achteren. Vornicu passt de bal in één keer door. Raffo speelt de bal door. Kierski rent richting de bal. Kierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Zian speelt de bal door. Hadida is nu in balbezit. Hadida speelt de bal door. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Reverte met een sublieme pass. Hadida rent richting de bal. Hadida geeft een hoge lob. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Quang Ánh is nu in balbezit. Kierski is nu in balbezit. Quang Ánh rent richting de bal. Kierski rent richting de bal. Kierski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Barazite trapt de bal weg. Reverte kopt de bal weg. Klungelig pakt Niewierowski de bal. Kierski onderschept slim de pass. Kierski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hadida probeert naar een medespeler te passen. Vornicu is nu in balbezit. Vornicu geeft een hoge lob. Kierski rent richting de bal. Kierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 67%, Four Twenty FC 33%.
KS Kujawy - Four Twenty FC 0:1

66e minuut.
Lăcustă is nu in balbezit. Hadida verovert de bal door een tackle van achteren. Lootus schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hadida is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hadida wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Four Twenty FC 0:2

71e minuut.
Hoàng Khoa rent richting de bal. Hoàng Khoa passt de bal in één keer door. Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadida is nu in balbezit. Hadida geeft een hoge lob. Barazite bokst de bal weg. Quang Ánh rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Four Twenty FC 0:3

79e minuut.
Reverte verovert de bal door een tackle van achteren. Reverte geeft de bal voor. Vornicu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Kierski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Raffo rent richting de bal. Vornicu probeert naar een medespeler te passen. Raffo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vornicu rent richting de bal. Vornicu geeft een lange en hoge pass. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lacko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kierski verovert de bal door een tackle van achteren. Kierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Four Twenty FC 0:4

87e minuut.
Kierski is nu in balbezit. Skrobich rent richting de bal. Kierski onderschept slim de pass. Kierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 66%, Four Twenty FC 34%.
KS Kujawy - Four Twenty FC 0:4