Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Bayern Sośnica-Brzeg Gambit Lubelski
442 Tactiek pro2
46% Balbezit 54%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 57.4
good Schieten formidable
adequate Passen excellent
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Višinka probeert naar een medespeler te passen. Holta verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:1

6e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Motta rent richting de bal. Motta geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tartarelli de bal. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Wyrobek met een sublieme pass. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Doeltrap. Fał met een harde bal richting middenveld. Storøy met een sublieme pass. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:2

16e minuut.
Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera passt de bal in één keer door. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Pohanka de bal. Bronner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka maakt een afschuwelijke overtreding. Bronner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Bronner kan niet meer verder spelen. Biel komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Patkauskis met een sublieme pass. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka passt de bal in één keer door. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Zeballos geeft de bal voor. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Ferillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:4

34e minuut.
Maze kopt de bal weg. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera met een sublieme pass. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Storøy onderschept slim de pass. Storøy passt de bal zonder na te denken. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ferillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:5

38e minuut.
Kozik speelt de bal door. Aguilera met een sublieme pass. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel. Ferillo bokst de bal weg.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aguilera met de inworp. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ... Biel probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Pohanka de bal. Pohanka passt de bal in één keer door. Holta is nu in balbezit. Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:6

44e minuut.
Storøy speelt de bal door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka passt de bal met de wreef. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 71%, Gambit Lubelski 29%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:6

47e minuut.
Vagnoman verovert de bal door een tackle van achteren. Vagnoman geeft een hoge lob. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:7

50e minuut.
Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holta speelt de bal door. Aguilera met een sublieme pass. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Wyrobek kopt de bal weg. Klungelig pakt Storøy de bal. Storøy passt de bal met de wreef. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wyrobek met een harde bal richting middenveld. Storøy kopt de bal weg. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Storøy met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Wyrobek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pohanka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Višinka kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:8

59e minuut.
Pohanka verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Višinka de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:9

65e minuut.
Daar is Aguilera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:10

71e minuut.
Dachev geeft de bal voor. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Obrębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka onderschept slim de pass. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ferillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:11

72e minuut.
Wyrobek rent richting de bal. Wyrobek geeft een lange en hoge pass. Patkauskis kopt de bal weg. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pohanka is nu in balbezit. Pohanka geeft de bal voor. Daar is Holta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:12

78e minuut.
Daar is Obrębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis geeft de bal voor. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:13

82e minuut.
Motta speelt de bal door. Dachev rent richting de bal. Dachev probeert naar een medespeler te passen. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Višinka speelt de bal door. Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis passt de bal zonder na te denken. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Maze is nu in balbezit. Storøy verovert de bal door een tackle van achteren. Storøy met een sublieme pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Bayern Sośnica-Brzeg 73%, Gambit Lubelski 27%.
FC Bayern Sośnica-Brzeg - Gambit Lubelski 0:13