Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski FC Bayern Sośnica-Brzeg
pro2 Tactiek 442
53% Balbezit 47%
30% Spel op eigen helft 70%
40 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58.8 gemiddelde waardering 41.5
outstanding Schieten good
very good Passen adequate
excellent Verdedigen good


1e minuut.
Pohanka speelt de bal door. Daar is Višinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Na een snelle pass probeert Holta de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Patkauskis zal de hoekschop nemen. Višinka heeft problemen om de bal te vangen. Višinka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Ferillo met een sublieme pass. Baffa heeft problemen om de bal te vangen. Baffa passt de bal met de wreef. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ferillo met een harde bal richting middenveld. Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Baffa met een sublieme pass. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Baffa speelt de bal door. Dachev speelt de bal door. Patkauskis met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Obrębski speelt de bal door. Adrian rent richting de bal. Adrian passt de bal met de wreef. Tartarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tartarelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis geeft een hoge lob. Aguilera is nu in balbezit. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Zeballos rent richting de bal. Baffa verovert de bal door een tackle van achteren. Baffa passt de bal met de wreef. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pohanka rent richting de bal. Bronner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pohanka raakt geblesseerd tijdens het duel. Pohanka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 1:0

26e minuut.
Višinka rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Aguilera neemt de hoekschop. Pohanka maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Marcinowski de bal. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Patkauskis passt de bal met de wreef. Pohanka rent richting de bal. Pohanka passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. Ferillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Fał met een sublieme pass. Pohanka kopt de bal weg. Daar is Obrębski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Aguilera passt de bal zonder na te denken. Višinka rent richting de bal. Višinka passt de bal zonder na te denken. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 2:0

43e minuut.
Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka passt de bal met de wreef. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 3:0

44e minuut.
Tartarelli speelt de bal door. Klungelig pakt Maze de bal. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Obrębski de bal. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 29%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 71%.
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 4:0

50e minuut.
Patkauskis is nu in balbezit. Daar is Patkauskis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patkauskis passt de bal zonder na te denken. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 5:0

52e minuut.
Adrian speelt de bal door. Reemann heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozik. Kozik krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Vagnoman kopt de bal weg. Aguilera met een sublieme pass. Višinka is nu in balbezit. Klungelig pakt Višinka de bal. Višinka schiet op doel. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 6:0

56e minuut.
Holta geeft een hoge lob. Inworp. Patkauskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Baffa passt de bal zonder na te denken. Patkauskis met een sublieme pass. Daar is Višinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka draait met de bal, schiet en ... Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 7:0

62e minuut.
Motta verovert de bal door een tackle van achteren. Motta probeert naar een medespeler te passen. Pohanka is nu in balbezit. Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kozik rent richting de bal. Kozik met een sublieme pass. Baffa speelt de bal door. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Holta de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 8:0

67e minuut.
Pohanka is nu in balbezit. Pohanka passt de bal zonder na te denken. Višinka is nu in balbezit. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 9:0

68e minuut.
Višinka is nu in balbezit. Obrębski onderschept slim de pass. Aguilera rent richting de bal. Aguilera geeft de bal voor. Pohanka springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 10:0

72e minuut.
Pohanka is nu in balbezit. Baffa is nu in balbezit. Baffa speelt de bal door. Višinka rent richting de bal. Višinka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 11:0

75e minuut.
Višinka passt de bal zonder na te denken. Baffa met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 12:0

80e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera passt de bal zonder na te denken. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel. Ferillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 13:0

84e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Klungelig pakt Patkauskis de bal. Patkauskis met een sublieme pass. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Aguilera onderschept slim de pass. Aguilera met een sublieme pass. Baffa speelt de bal door. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ferillo probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera speelt de bal door. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Ferillo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 30%, FC Bayern Sośnica-Brzeg 70%.
Gambit Lubelski - FC Bayern Sośnica-Brzeg 13:0