Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gambit Lubelski KS Kujawy
pro2 Tactiek 442
55% Balbezit 45%
32% Spel op eigen helft 68%
43 Doelpogingen 2
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
61 gemiddelde waardering 46.1
outstanding Schieten adequate
excellent Passen very good
excellent Verdedigen good


2e minuut.
Baffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera met een sublieme pass. Patkauskis probeert naar een medespeler te passen. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Barazite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Baffa verovert de bal door een tackle van achteren. Baffa passt de bal in één keer door. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Barazite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 1:0

8e minuut.
Storøy kopt de bal weg. Pohanka rent richting de bal. Pohanka passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Višinka de bal. Višinka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Pohanka speelt de bal door. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Patkauskis met een sublieme pass. Lacko is nu in balbezit. Višinka onderschept slim de pass. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 2:0

19e minuut.
Niewierowski verovert de bal door een tackle van achteren. Niewierowski geeft een hoge lob. Storøy probeert naar een medespeler te passen. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Barazite bokst de bal weg.

22e minuut.
Niewierowski heeft problemen om de bal te vangen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka passt de bal in één keer door. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Barazite bokst de bal weg.

27e minuut.
Lacko probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguilera neemt de hoekschop. Pohanka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 3:0

35e minuut.
Drewicz probeert naar een medespeler te passen. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Skrobich geeft de bal voor. Klungelig pakt Fania de bal. Storøy verovert de bal door een tackle van achteren. Storøy geeft een lange en hoge pass. Pohanka springt en kopt de bal. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barazite probeert naar een medespeler te passen. Storøy kopt de bal weg. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Skrobich de bal onder controle te krijgen. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Aguilera rent richting de bal. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Fania bereikt de bal nog maar net als eerste. Fania probeert naar een medespeler te passen. Aguilera speelt de bal door. Višinka is nu in balbezit. Višinka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 30%, KS Kujawy 70%.
Gambit Lubelski - KS Kujawy 3:0

48e minuut.
Skrobich verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Patkauskis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohanka rent richting de bal. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Barazite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Klungelig pakt Baffa de bal. Fania is nu in balbezit. Baffa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fania raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lăcustă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Fał bokst de bal weg.

49e minuut.
Baffa onderschept slim de pass. Baffa geeft de bal voor. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Barazite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 4:0

53e minuut.
Storøy speelt de bal door. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis is nu in balbezit. Patkauskis geeft een hoge lob. Višinka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Lăcustă de bal. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 5:0

57e minuut.
Višinka haalt uit met een fantastische trap. Skrobich heeft problemen om de bal te vangen. Višinka is nu in balbezit. Višinka draait met de bal, schiet en ... Barazite werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Aguilera rent richting de bal. Aguilera passt de bal met de wreef. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka schiet op doel. Barazite bokst de bal weg.

58e minuut.
Niewierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Niewierowski geeft de bal voor. Storøy kopt de bal weg. Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Barazite trapt de bal weg. Storøy kopt de bal weg. Patkauskis met een sublieme pass. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barazite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 6:0

61e minuut.
Daar is Fania, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Storøy is nu in balbezit. Storøy passt de bal in één keer door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Višinka speelt de bal door. Pohanka rent richting de bal. Pohanka passt de bal zonder na te denken. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Storøy bereikt de bal nog maar net als eerste. Storøy probeert naar een medespeler te passen. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Aguilera kopt de bal weg. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka passt de bal met de wreef. Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Buitenspel voor Fania. Goede buitenspelval van de verdediging. Crouzet neemt vlug de vrije trap. Pudełko heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Barazite bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gambit Lubelski - KS Kujawy 7:0

82e minuut.
Pudełko is nu in balbezit. Patkauskis verovert de bal door een tackle van achteren. Patkauskis passt de bal met de wreef. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Storøy met een sublieme pass. Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis passt de bal in één keer door. Pohanka heeft problemen om de bal te vangen. Pohanka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Aguilera passt de bal met de wreef. Višinka rent richting de bal. Višinka passt de bal met de wreef. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Lacko verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Aguilera met een snelle inworp. Višinka heeft problemen om de bal te vangen. Višinka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gambit Lubelski 35%, KS Kujawy 65%.
Gambit Lubelski - KS Kujawy 7:0