Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-14 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.049
  • Stadion: KS Kujawy Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
KS Kujawy Gambit Lubelski
442 Tactiek pro2
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 40
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten outstanding
very good Passen very good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka speelt de bal door. Pohanka is nu in balbezit. Patkauskis geeft een hoge lob. Višinka springt en kopt de bal. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis passt de bal met de wreef. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:1

9e minuut.
Fania speelt de bal door. Bijen is nu in balbezit. Višinka onderschept slim de pass. Višinka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Barazite trapt de bal weg van het doel. Baffa kopt de bal weg. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Barazite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Aguilera met een snelle inworp. Lootus rent richting de bal. Višinka onderschept slim de pass. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Barazite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:2

13e minuut.
Vagnoman speelt de bal door. Dachev geeft een lange en hoge pass. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Skrobich de bal onder controle te krijgen. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Aguilera geeft een hoge lob. Baffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffa passt de bal met de wreef. Pohanka is nu in balbezit. Pohanka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis geeft een hoge lob. Višinka maakt een snoekduik en kopt de bal. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Lacko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:3

30e minuut.
Pohanka is nu in balbezit. Pohanka probeert naar een medespeler te passen. Višinka rent richting de bal. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Lacko probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Aguilera neemt de hoekschop. Pohanka springt en kopt de bal. Paal! Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Skrobich kopt de bal weg. Patkauskis rent richting de bal. Patkauskis passt de bal zonder na te denken. Pohanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barazite trapt de bal weg. Aguilera kopt de bal weg. Višinka heeft problemen om de bal te vangen. Višinka draait met de bal, schiet en ... Barazite bokst de bal weg. Pohanka krijgt zijn hoofd ertegen. Barazite maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:4

37e minuut.
Aguilera speelt de bal door. Pohanka rent richting de bal. Patkauskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patkauskis geeft een lange en hoge pass. Višinka maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Baffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffa met een sublieme pass. Pohanka rent richting de bal. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka haalt uit met een fantastische trap. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Bijen heeft problemen om de bal te vangen. Vagnoman probeert naar een medespeler te passen. Baffa met een sublieme pass. Klungelig pakt Pohanka de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Niewierowski is nu in balbezit. Aguilera verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Višinka de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ... Barazite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 68%, Gambit Lubelski 32%.
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:4

48e minuut.
Baffa rent richting de bal. Baffa passt de bal met de wreef. Višinka rent richting de bal. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:5

55e minuut.
Daar is Niewierowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacko bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka onderschept slim de pass. Višinka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Fania is nu in balbezit. Baffa verovert de bal door een tackle van achteren. Baffa met een sublieme pass. Klungelig pakt Pohanka de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lorsen geeft de bal voor. Patkauskis kopt de bal weg. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ... Barazite werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:6

60e minuut.
Višinka rent richting de bal. Višinka geeft de bal voor. Pudełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohanka verovert de bal door een tackle van achteren. Pohanka schiet op doel. Barazite kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Barazite met een harde bal richting middenveld. Baffa heeft problemen om de bal te vangen. Aguilera met een sublieme pass. Višinka bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka draait met de bal, schiet en ... Barazite verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Lootus bereikt de bal nog maar net als eerste. Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Višinka passt de bal met de wreef. Pohanka rent richting de bal. Pohanka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:7

67e minuut.
Višinka schiet op doel. Lacko probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Patkauskis neemt de hoekschop. Višinka maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Barazite probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:8

73e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Patkauskis heeft problemen om de bal te vangen. Patkauskis passt de bal met de wreef. Daar is Pohanka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pohanka schiet op doel. Barazite probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:9

76e minuut.
Patkauskis passt de bal met de wreef. Lacko is nu in balbezit. Višinka verovert de bal door een tackle van achteren. Višinka schiet op doel. Barazite maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Baffa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uyar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baffa onderschept slim de pass. Baffa geeft een lange en hoge pass. Višinka springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Bijen speelt de bal door. Janiak rent richting de bal. Janiak passt de bal zonder na te denken. Bijen rent richting de bal. Bijen schiet op doel. Fał verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Višinka probeert de bal met de borst te controleren. Lacko is nu in balbezit. Višinka onderschept slim de pass. Višinka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Kujawy 68%, Gambit Lubelski 32%.
KS Kujawy - Gambit Lubelski 0:10