Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parys fc. M4M
parys Tactiek m2 wingx
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
54 gemiddelde waardering 59
goed Schieten formidabel
solide Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Arumugam rent richting de bal. Arumugam geeft de bal voor. Miljak kopt de bal weg. Zico rent richting de bal. Zico schiet op doel. Strocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Arumugam kopt de bal weg. Zico rent richting de bal. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak haalt uit met een fantastische trap. Strocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Vezzosi is nu in balbezit. Hałabura onderschept slim de pass. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Miljak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miljak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Castellón passt de bal met de wreef. Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal zonder na te denken. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ... Strocki bokst de bal weg.

34e minuut.
Nina met een sublieme pass. Sztoic rent richting de bal. Castellón begaat een overtreding. Castellón krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Castellón passt de bal in één keer door. Hałabura rent richting de bal. Hałabura passt de bal met de wreef. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Castellón geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zico kopt de bal weg. Grycan heeft problemen om de bal te vangen. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parys fc. 67%, M4M 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parys fc. - M4M 0:0

57e minuut.
Kordalski geeft een lange en hoge pass. Miljak kopt de bal weg. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Hałabura geeft de bal voor. Zico rent richting de bal. Zico passt de bal met de wreef. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Strocki met een harde bal richting middenveld. Kordalski kopt de bal weg. Zico rent richting de bal. Zico haalt uit met een fantastische trap. Strocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

73e minuut.
Kordalski met de inworp. Zico geeft een lange en hoge pass. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
parys fc. - M4M 0:1

75e minuut.
Castellón met een snelle inworp. Hałabura probeert naar een medespeler te passen. Kordalski geeft een hoge lob. Nina is nu in balbezit. Nina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Kordalski passt de bal in één keer door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón passt de bal met de wreef. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parys fc. 67%, M4M 33%.
parys fc. - M4M 0:1