Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Błekitni Stargard Fc Piwnica
OFF Tactiek PWNC_niepalna
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
54.4 gemiddelde waardering 49.9
formidabel Schieten goed
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen solide


9e minuut.
Patoń geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pausgaard met een snelle inworp. Mihăileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bourdon heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Carmitru rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chioroglo. Carmitru raakt geblesseerd tijdens het duel. Dixon met een snel genomen vrije trap. Carmitru kopt de bal weg. Alfaro heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk is nu in balbezit. Sawczuk schiet op doel. Bá Long bokst de bal weg.

25e minuut.
Pausgaard met de inworp. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal met de wreef. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel. Raucher bokst de bal weg.

26e minuut.
Patoń verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Pausgaard met de inworp. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bourdon geeft de bal voor. Inworp. Pausgaard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Chioroglo passt de bal in één keer door. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Cecot is nu in balbezit. Cecot schiet op doel. Raucher bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 33%, Fc Piwnica 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Błekitni Stargard - Fc Piwnica 0:0

47e minuut.
Cecot is nu in balbezit. Backofen kan de bal niet met de borst controleren. Brygoła is nu in balbezit. Backofen onderschept slim de pass. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Raucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Dixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chioroglo verovert de bal door een tackle van achteren. Chioroglo met een sublieme pass. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Ołówek passt de bal met de wreef. Carmitru rent richting de bal. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Bá Long bokst de bal weg. Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Fc Piwnica 0:1

76e minuut.
Dixon rent richting de bal. Alfaro begaat een overtreding. Dixon raakt geblesseerd tijdens het duel. Bourdon zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Fc Piwnica 0:2

78e minuut.
Pausgaard probeert naar een medespeler te passen. Alfaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alfaro passt de bal in één keer door. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pausgaard verovert de bal door een tackle van achteren. Pausgaard passt de bal zonder na te denken. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu schiet op doel. Raucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Błekitni Stargard - Fc Piwnica 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Błekitni Stargard 29%, Fc Piwnica 71%.
FC Błekitni Stargard - Fc Piwnica 1:2