Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City Buszek Żyrardów
liga Tactiek Sezon_22_off
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 45.1
good Schieten solid
good Passen adequate
good Verdedigen adequate


16e minuut.
Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki geeft een hoge lob. Choudhury bereikt de bal nog maar net als eerste. Choudhury draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Manev de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Boldewijn kopt de bal weg. Gwadera kan de bal niet met de borst controleren. Gwadera passt de bal zonder na te denken. Barbot is nu in balbezit. Bazzan verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gwadera passt de bal zonder na te denken. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite passt de bal met de wreef. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 62%, Buszek Żyrardów 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - Buszek Żyrardów 0:0

67e minuut.
Sangronis geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gwadera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Boldewijn kopt de bal weg. Emenalo probeert de bal met de borst te controleren. Emenalo speelt de bal door. Rocco is nu in balbezit. Rocco geeft een hoge lob. Metin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 37%, Buszek Żyrardów 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - Buszek Żyrardów 0:0