Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Mixon Pogoń Lwówek
442 nowa Tactiek 10.02.2024
56% Balbezit 44%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.6 gemiddelde waardering 39.6
zeer goed Schieten solide
goed Passen goed
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Śmietana rent richting de bal. Buriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 0:1

8e minuut.
Buriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cervatiuc is nu in balbezit. Cervatiuc passt de bal zonder na te denken. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz bokst de bal weg.

18e minuut.
Teufelchen speelt de bal door. Lorusso geeft een hoge lob. Stoica kan de bal niet met de borst controleren. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 1:1

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Binetti de bal onder controle te krijgen. Mlynár is nu in balbezit. Mlynár passt de bal met de wreef. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana schiet op doel. Mânzeanu bokst de bal weg.

26e minuut.
Roldán is nu in balbezit. Buriani bereikt de bal nog maar net als eerste. Buriani passt de bal zonder na te denken. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana passt de bal met de wreef. Mlynár rent richting de bal. Mlynár passt de bal met de wreef. Teufelchen geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Drăgănescu geeft een hoge lob. Roldán kan de bal niet met de borst controleren. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 51%, Pogoń Lwówek 49%.
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 2:1

47e minuut.
Cervatiuc kopt de bal weg. Klungelig pakt Stoica de bal. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki schiet op doel. Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 3:1

49e minuut.
Martínez Pujalte speelt de bal door. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Roldán passt de bal met de wreef. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Lorusso verovert de bal door een tackle van achteren. Drăgănescu is nu in balbezit. Drăgănescu passt de bal met de wreef. Binetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Binetti schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Davis komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Roldán passt de bal met de wreef. Buriani met een sublieme pass. Stoica rent richting de bal. Jagodzki verovert de bal door een tackle van achteren. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Cichacki rent richting de bal. Cichacki passt de bal in één keer door. Buriani met een sublieme pass. Jagodzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jagodzki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 4:1

60e minuut.
Sőreg komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Cichacki met een sublieme pass. Sőreg bereikt de bal nog maar net als eerste. Sőreg geeft de bal voor. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Śmietana stond buitenspel. Vandooren komt het veld opgelopen. Zahiu komt het veld opgelopen. Cordun komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Daar is Zahiu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zahiu geeft een lange en hoge pass. Daar is Syroka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Davis rent richting de bal. Davis haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Teufelchen is nu in balbezit. Teufelchen passt de bal in één keer door. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Mânzeanu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Doeltrap. Giejsztorewicz met een harde bal richting middenveld. Cichacki kopt de bal weg. Sőreg rent richting de bal. Sőreg geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen geeft een hoge lob. Daar is Vandooren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Śmietana rent richting de bal. Śmietana draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mânzeanu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mânzeanu probeert naar een medespeler te passen. Vlahuţă rent richting de bal. Cervatiuc onderschept slim de pass. Cervatiuc geeft een hoge lob. Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cordun is nu in balbezit. Davis rent richting de bal. Cordun bereikt de bal nog maar net als eerste. Davis is nu in balbezit. Davis schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Giejsztorewicz met een harde bal richting middenveld. Vandooren heeft problemen om de bal te vangen. Teufelchen met een sublieme pass. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana draait met de bal, schiet en ... Mânzeanu bokst de bal weg. Śmietana rent richting de bal. Śmietana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 40%, Pogoń Lwówek 60%.
F.C. Mixon - Pogoń Lwówek 4:2