Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:37
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: M4M Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 15975
M4M Fax Bieniów
m2 wingx Tactiek Próba 113
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
63.5 gemiddelde waardering 56.1
formidable Schieten very good
excellent Passen very good
excellent Verdedigen very good


10e minuut.
Zico is nu in balbezit. Zico geeft een lange en hoge pass. Wikander bereikt de bal nog maar net als eerste. onderschept slim de pass. draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico geeft een lange en hoge pass. Daar is Yayu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nina rent richting de bal. Nina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Fax Bieniów 1:0

18e minuut.
Daar is Zico, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zico passt de bal met de wreef. Baquedano is nu in balbezit. Nina verovert de bal door een tackle van achteren. Nina draait met de bal, schiet en ... Crăcilă verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Antolak passt de bal in één keer door. Zico bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico passt de bal in één keer door. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ... Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nina rent richting de bal. Nina draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Lagassa passt de bal zonder na te denken. Niwiński geeft een hoge lob. Pârvu heeft problemen om de bal te vangen. Czarnecki onderschept slim de pass. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

36e minuut.
Antolak is nu in balbezit. Antolak met een sublieme pass. Zico rent richting de bal. Zico schiet op doel. Crăcilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Fax Bieniów 2:0

40e minuut.
Wikander geeft een lange en hoge pass. Pârvu heeft problemen om de bal te vangen. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Latinovics maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Fax Bieniów 2:1

42e minuut.
Czarnecki rent richting de bal. Pârvu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czarnecki is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Niwiński neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
M4M - Fax Bieniów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4M 34%, Fax Bieniów 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
M4M - Fax Bieniów 2:2

49e minuut.
Yayu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zico onderschept slim de pass. Zico speelt de bal door. Nina is nu in balbezit. Nina haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Fax Bieniów 3:2

61e minuut.
Lagassa passt de bal met de wreef. Jouet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

62e minuut.
Wikander passt de bal zonder na te denken. Baquedano rent richting de bal. Nina onderschept slim de pass. Nina draait met de bal, schiet en ... Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Kordalski rent richting de bal. Kordalski geeft de bal voor. Antolak kopt de bal weg. Zico is nu in balbezit. Zico draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Nina is nu in balbezit. Baquedano legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nina raakt geblesseerd tijdens het duel. Nina kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Fax Bieniów 4:2

89e minuut.
Pârvu geeft een lange en hoge pass. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal met de wreef. Bajur geeft een lange en hoge pass. maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4M 34%, Fax Bieniów 66%.
M4M - Fax Bieniów 4:2