Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
parys fc. Dziesiąta Lublin
parys Tactiek Massimiliano.v.8
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55.1 gemiddelde waardering 58.5
solid Schieten solid
solid Passen very good
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Gularte is nu in balbezit. Gularte passt de bal in één keer door. Hamiti probeert naar een medespeler te passen. Bratianu rent richting de bal. Bratianu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Chonov geeft een lange en hoge pass. Fragopoulos rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fragopoulos met de inworp. Erić geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Fragopoulos is nu in balbezit. Fragopoulos geeft een hoge lob. Bratianu kopt de bal weg. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vierklau is nu in balbezit. Maidla onderschept slim de pass. Gularte schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gularte krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Fragopoulos speelt de bal door. Dobosiewicz rent richting de bal. Dobosiewicz passt de bal in één keer door. Fragopoulos is nu in balbezit. Fragopoulos geeft een lange en hoge pass. Strocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Bademci is nu in balbezit. Bademci passt de bal in één keer door. Chonov verovert de bal door een tackle van achteren. Niemyty is nu in balbezit. Niemyty haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parys fc. 52%, Dziesiąta Lublin 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parys fc. - Dziesiąta Lublin 0:0

47e minuut.
Obrubański geeft een hoge lob. Inworp. Vezzosi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Bertis rent richting de bal. De Bertis schiet op doel. De bal raakt de paal.

48e minuut.
Dobosiewicz geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bademci met een snelle inworp. Niemyty is nu in balbezit. Niemyty schiet op doel. McColligan bokst de bal weg.

55e minuut.
Hamiti rent richting de bal. Hamiti geeft een lange en hoge pass. Baranga heeft problemen om de bal te vangen. Vierklau is nu in balbezit. Vierklau schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Fragopoulos passt de bal zonder na te denken. Gularte is nu in balbezit. Gularte passt de bal met de wreef. Hamiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiti schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Gularte passt de bal met de wreef. Daar is Fragopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fragopoulos speelt de bal door. Bratianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratianu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: parys fc. 50%, Dziesiąta Lublin 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
parys fc. - Dziesiąta Lublin 0:0