Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wróblewo City FC Błekitni Stargard
liga Tactiek OFF
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 51.5
good Schieten formidable
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


4e minuut.
Backofen rent richting de bal. Bazzan bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Backofen krijgt een gele kaart.

16e minuut.
dos Ramones bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihăileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăileanu probeert naar een medespeler te passen. Backofen rent richting de bal. Backofen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Szajdel met een sublieme pass. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu passt de bal in één keer door. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen haalt uit met een fantastische trap. Metin bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 69%, FC Błekitni Stargard 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:0

47e minuut.
Metin speelt de bal door. Alfaro kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klamczyński de bal onder controle te krijgen. Backofen bereikt de bal nog maar net als eerste. Backofen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Bazzan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Backofen verovert de bal door een tackle van achteren. Backofen schiet op doel. Metin bokst de bal weg.

49e minuut.
Manev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pausgaard met een snelle inworp. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
dos Ramones geeft een lange en hoge pass. Santarém Leite is nu in balbezit. Met opzet legt Tersánszky-Tóth zijn tegenspeler op de grond. Tersánszky-Tóth krijgt een gele kaart. Santarém Leite raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Santarém Leite kan niet meer verder spelen. Orimi komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Mihăileanu kopt de bal weg. Pausgaard is nu in balbezit. Pausgaard geeft een hoge lob. Mihăileanu is nu in balbezit. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Manev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kranc komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Özyalçın geeft een hoge lob. Chioroglo is nu in balbezit. Chioroglo met een sublieme pass. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu haalt uit met een fantastische trap. Metin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Mihăileanu passt de bal in één keer door. Cecot bereikt de bal nog maar net als eerste. Cecot haalt uit met een fantastische trap. Metin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Gwadera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu passt de bal in één keer door. Cecot is nu in balbezit. Cecot haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wróblewo City 61%, FC Błekitni Stargard 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wróblewo City - FC Błekitni Stargard 0:0