Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice Pogoń Lwówek
champion Tactiek 10.02.2024
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 39.9
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen goed
goed Verdedigen matig


4e minuut.
Roldán controleert de bal met de borst. Houtkoop probeert naar een medespeler te passen. Del Coiro controleert de bal met de borst. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana schiet op doel. Hovsepyan bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

5e minuut.
Syroka is nu in balbezit. Gramczewski onderschept slim de pass. Mlynár maakt een afschuwelijke overtreding. Mlynár krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Vlahuţă onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Houtkoop geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gramczewski krijgt zijn hoofd ertegen. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 1:0

8e minuut.
Syroka met een snelle inworp. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen passt de bal met de wreef. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Mlynár onderschept slim de pass. Mlynár geeft de bal voor. Del Coiro is nu in balbezit. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Teufelchen probeert naar een medespeler te passen. Houtkoop bereikt de bal nog maar net als eerste. Houtkoop probeert naar een medespeler te passen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Mlynár is nu in balbezit. Teodor onderschept slim de pass. Teodor haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Del Coiro kopt de bal weg. Del Coiro geeft een hoge lob. Macedo kopt de bal weg. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ramos bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramos passt de bal met de wreef. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana draait met de bal, schiet en ... Hovsepyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 1:1

44e minuut.
Giejsztorewicz speelt de bal door. Houtkoop kopt de bal weg. Macedo probeert naar een medespeler te passen. Gramczewski is nu in balbezit. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 53%, Pogoń Lwówek 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 1:1

54e minuut.
Houtkoop is nu in balbezit. Houtkoop geeft een hoge lob. Stoica heeft problemen om de bal te vangen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Inworp. Ciuboată met de inworp. Roldán speelt de bal door. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Gramczewski is nu in balbezit. Mlynár legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gramczewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Macedo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 2:1

72e minuut.
Martínez Pujalte geeft een hoge lob. Śmietana is nu in balbezit. Partel begaat een overtreding. Śmietana is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teufelchen komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Gramczewski probeert de bal aan de voet te houden. Houtkoop kopt de bal weg. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 3:1

78e minuut.
Stoica kopt de bal weg. Houtkoop heeft problemen om de bal te vangen. Roldán maakt een afschuwelijke overtreding. Roldán krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodor passt de bal zonder na te denken. Macedo is nu in balbezit. Macedo draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 34%, Pogoń Lwówek 66%.
Rawa 2021 Katowice - Pogoń Lwówek 4:1