Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: ARENA LUBLIN
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 42381
Dziesiąta Lublin M4M
Massimiliano.v.8 Tactiek m2 wingx
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
1 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 60.3
good Schieten excellent
solid Passen very good
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Zico onderschept slim de pass. Obrubański geeft een hoge lob. Zico met een sublieme pass. Nina is nu in balbezit. Nina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Zico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. komt het veld opgelopen.

24e minuut.
verovert de bal door een tackle van achteren. passt de bal met de wreef. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel. Kopczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - M4M 0:1

42e minuut.
Dobosiewicz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arumugam de bal. Bratianu is nu in balbezit. Bratianu haalt uit met een fantastische trap. Latinovics werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 59%, M4M 41%.
Dziesiąta Lublin - M4M 0:1

57e minuut.
Kordalski rent richting de bal. Kordalski met een sublieme pass. rent richting de bal. Nina is nu in balbezit. Nina haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Hałabura rent richting de bal. Hałabura met een sublieme pass. Dobosiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina onderschept slim de pass. Nina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Chonov geeft een hoge lob. Morillo kopt de bal weg. Fragopoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Castellón is nu in balbezit. Castellón geeft een lange en hoge pass. Kopczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dziesiąta Lublin - M4M 0:2

79e minuut.
Pârvu geeft de bal voor. rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van bin Saadi. bin Saadi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dziesiąta Lublin 47%, M4M 53%.
Dziesiąta Lublin - M4M 0:2