Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fax Bieniów parys fc.
Próba 113 Tactiek parys
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
57.9 gemiddelde waardering 54.6
excellent Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen excellent


5e minuut.
Vezzosi heeft problemen om de bal te vangen. Bărzoi rent richting de bal. Vezzosi onderschept slim de pass. Vezzosi geeft een hoge lob. Czarnecki krijgt zijn hoofd ertegen. Strocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
De Wever speelt de bal door. Bademci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bademci probeert naar een medespeler te passen. Niemyty rent richting de bal. Niemyty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Czarnecki rent richting de bal. Maidla verovert de bal door een tackle van achteren. Maidla passt de bal in één keer door. Niemyty rent richting de bal. Niemyty haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 53%, parys fc. 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fax Bieniów - parys fc. 0:0

51e minuut.
Lagassa passt de bal met de wreef. Yayu heeft problemen om de bal te vangen. Yayu geeft een hoge lob. Czarnecki krijgt zijn hoofd ertegen. Strocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - parys fc. 1:0

55e minuut.
Maidla met een sublieme pass. Bademci is nu in balbezit. Bademci passt de bal zonder na te denken. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vezzosi verovert de bal door een tackle van achteren. Vezzosi probeert naar een medespeler te passen. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki schiet op doel. Strocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - parys fc. 2:0

60e minuut.
Klungelig pakt Baranga de bal. Öndertürk is nu in balbezit. Öndertürk geeft een hoge lob. Czarnecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - parys fc. 3:0

62e minuut.
De Wever passt de bal zonder na te denken. Bademci heeft problemen om de bal te vangen. Bademci speelt de bal door. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk speelt de bal door. Czarnecki rent richting de bal. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - parys fc. 4:0

85e minuut.
Niwiński is nu in balbezit. Niwiński met een sublieme pass. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Strocki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fax Bieniów - parys fc. 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fax Bieniów 48%, parys fc. 52%.
Fax Bieniów - parys fc. 5:0