Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: F.C. Mixon Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 3400
F.C. Mixon Rawa 2021 Katowice
442 nowa Tactiek champion
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
5 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 47.4
solid Schieten excellent
average Passen good
solid Verdedigen solid


1e minuut.
Repeteco is nu in balbezit. Binetti onderschept slim de pass. Binetti passt de bal in één keer door. Jagodzki rent richting de bal. Jagodzki haalt uit met een fantastische trap. Hovsepyan bokst de bal weg.

3e minuut.
Gramczewski heeft problemen om de bal te vangen. Milisav onderschept slim de pass. Buriani rent richting de bal. Teodor verovert de bal door een tackle van achteren. Teodor draait met de bal, schiet en ... Megyesi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Macedo is nu in balbezit. Daar is Macedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mihăileanu probeert naar een medespeler te passen. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Megyesi met een harde bal richting middenveld. Binetti kopt de bal weg. Ballard rent richting de bal. Ballard geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Del Coiro onderschept slim de pass. Del Coiro met een sublieme pass. Jagodzki is nu in balbezit. Jagodzki draait met de bal, schiet en ... Hovsepyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Mixon - Rawa 2021 Katowice 1:0

42e minuut.
Gramczewski passt de bal in één keer door. Banaszewski rent richting de bal. Banaszewski passt de bal in één keer door. Macedo rent richting de bal. Macedo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Gramczewski rent richting de bal. Gramczewski haalt uit met een fantastische trap. Megyesi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 48%, Rawa 2021 Katowice 52%.
F.C. Mixon - Rawa 2021 Katowice 1:0

50e minuut.
Cervatiuc heeft problemen om de bal te vangen. Cervatiuc met een sublieme pass. Hovsepyan speelt de bal door. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Macedo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gramczewski probeert naar een medespeler te passen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Mihăileanu ... Strafschop! Macedo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Teodor legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Houtkoop kopt de bal weg. Mihăileanu rent richting de bal. Mihăileanu speelt de bal door. Gramczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gramczewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kobierzyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Inworp. Vandooren komt het veld opgelopen. Davis komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Bauwens komt het veld opgelopen. Eftimescu komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Eftimescu rent richting de bal. Gramczewski is nu in balbezit. Eftimescu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Eftimescu krijgt een gele kaart. Gramczewski wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Molski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teodor bereikt de bal nog maar net als eerste. Eftimescu verovert de bal door een tackle van achteren. Costa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Mixon 48%, Rawa 2021 Katowice 52%.
F.C. Mixon - Rawa 2021 Katowice 1:0