Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Lwówek KrzychuTeam
10.02.2024 Tactiek jazda
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Rompek verovert de bal door een tackle van achteren. Rompek passt de bal met de wreef. Stoica verovert de bal door een tackle van achteren. Migheria is nu in balbezit. Migheria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Ramos rent richting de bal. Plawgo onderschept slim de pass. Plawgo geeft een hoge lob. Migheria is nu in balbezit. Migheria draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert David de bal onder controle te krijgen. Syroka probeert naar een medespeler te passen. Jędrzejak geeft een hoge lob. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Daar is Plawgo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Syroka is nu in balbezit. Syroka geeft een hoge lob. Śmietana kan de bal niet met de borst controleren. Śmietana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. David verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. David onderschept slim de pass. David haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
David draait met de bal, schiet en ... Plawgo heeft problemen om de bal te vangen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - KrzychuTeam 0:1

32e minuut.
Syroka geeft een hoge lob. Inworp. Plawgo met een snelle inworp. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - KrzychuTeam 0:2

38e minuut.
Rompek geeft een hoge lob. Syroka kopt de bal weg. Teufelchen probeert naar een medespeler te passen. Śmietana is nu in balbezit. Śmietana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 59%, KrzychuTeam 41%.
Pogoń Lwówek - KrzychuTeam 0:2

58e minuut.
Teufelchen verovert de bal door een tackle van achteren. Teufelchen met een sublieme pass. Klungelig pakt Śmietana de bal. Śmietana schiet op doel. Yaranga maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Inworp. Ramos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen geeft een hoge lob. Śmietana maakt een snoekduik en kopt de bal. Yaranga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Kiełczykowski met een snelle inworp. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria met een sublieme pass. Brown is nu in balbezit. Brown geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Kiełczykowski rent richting de bal. Kiełczykowski speelt de bal door. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kiełczykowski kopt de bal weg. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria geeft een lange en hoge pass. David rent richting de bal. David draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kiełczykowski passt de bal met de wreef. Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Plawgo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Plawgo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Plawgo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Syroka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Syroka met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Cordero de bal. Śmietana rent richting de bal. Śmietana schiet op doel. Paal! Śmietana is nu in balbezit. Śmietana draait met de bal, schiet en ... Yaranga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Klungelig pakt Migheria de bal. Jędrzejak is nu in balbezit. Migheria verovert de bal door een tackle van achteren. David is nu in balbezit. David haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. David neemt de hoekschop. Migheria krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 46%, KrzychuTeam 54%.
Pogoń Lwówek - KrzychuTeam 0:2