Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: w piwnicy
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 33930
Fc Piwnica Fax Bieniów
PWNC_niepalna Tactiek Próba 113
43% Balbezit 57%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 56.7
goed Schieten uitstekend
goed Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Wikander geeft de bal voor. Altrichter probeert naar een medespeler te passen. Carmitru is nu in balbezit. Carmitru schiet op doel. Crăcilă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Fax Bieniów 1:0

16e minuut.
Yayu passt de bal met de wreef. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak passt de bal met de wreef. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Mach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niwiński probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk met een sublieme pass. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ołówek rent richting de bal. Ołówek passt de bal zonder na te denken. Carmitru rent richting de bal. Carmitru draait met de bal, schiet en ... Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Fax Bieniów 2:0

31e minuut.
Yayu is nu in balbezit. Yayu passt de bal in één keer door. Lagassa probeert naar een medespeler te passen. Öndertürk rent richting de bal. Öndertürk schiet op doel. Paal! Raucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki draait met de bal, schiet en ... Raucher probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Fax Bieniów 2:1

36e minuut.
Altrichter speelt de bal door. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek passt de bal met de wreef. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk schiet op doel. Crăcilă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Baquedano geeft een hoge lob. Szymkowiak kopt de bal weg. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk geeft een hoge lob. Czarnecki springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Lagassa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brygoła de bal. Czarnecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnecki schiet op doel. Raucher probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Cichosz de bal onder controle te krijgen. Raucher bokst de bal weg. Czarnecki is nu in balbezit. Czarnecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Piwnica - Fax Bieniów 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 60%, Fax Bieniów 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Piwnica - Fax Bieniów 2:2

57e minuut.
Patoń geeft een lange en hoge pass. Inworp. Campos met de inworp. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Patoń onderschept slim de pass. Patoń geeft een hoge lob. Carmitru rent richting de bal. Carmitru schiet op doel. Crăcilă werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Piwnica - Fax Bieniów 3:2

84e minuut.
Sawczuk rent richting de bal. Wikander verovert de bal door een tackle van achteren. Wikander passt de bal met de wreef. Öndertürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Öndertürk geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Piwnica 61%, Fax Bieniów 39%.
Fc Piwnica - Fax Bieniów 3:2