Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.050
  • Stadion: M4M Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12322
M4M Pogoń Lwówek
m2 wingx Tactiek 10.02.2024
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.7 gemiddelde waardering 38.5
formidable Schieten adequate
excellent Passen good
very good Verdedigen adequate


3e minuut.
Mlynár kopt de bal weg. rent richting de bal. Met opzet legt Teufelchen zijn tegenspeler op de grond. Teufelchen krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Kordalski kopt de bal weg. Klungelig pakt Vlahuţă de bal. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 1:0

9e minuut.
Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón geeft de bal voor. Vlahuţă kopt de bal weg. rent richting de bal. draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Syroka bereikt de bal nog maar net als eerste. Syroka geeft de bal voor. Kordalski kopt de bal weg. is nu in balbezit. draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng probeert naar een medespeler te passen. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 2:0

13e minuut.
Castellón rent richting de bal. Castellón geeft een lange en hoge pass. Daar is Stoica, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nina is nu in balbezit. Nina schiet op doel. Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Giejsztorewicz rent richting de bal. Giejsztorewicz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Castellón met de inworp. Hałabura geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Morillo passt de bal zonder na te denken. Kordalski is nu in balbezit. Kordalski passt de bal zonder na te denken. is nu in balbezit. schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Giejsztorewicz met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Teufelchen de bal. Hałabura speelt de bal door. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Kordalski is nu in balbezit. Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. verovert de bal door een tackle van achteren. draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 3:0

22e minuut.
Śmietana probeert naar een medespeler te passen. Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina verovert de bal door een tackle van achteren. Nina schiet op doel. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 4:0

24e minuut.
Syroka geeft een lange en hoge pass. Castellón is nu in balbezit. Castellón passt de bal in één keer door. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Vlahuţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng passt de bal met de wreef. Nina is nu in balbezit. Nina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Śmietana rent richting de bal. Sandul is nu in balbezit. Met opzet legt Śmietana zijn tegenspeler op de grond. Śmietana krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng geeft een hoge lob. Castellón kan de bal niet met de borst controleren. bereikt de bal nog maar net als eerste. draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4M 25%, Pogoń Lwówek 75%.
M4M - Pogoń Lwówek 4:0

47e minuut.
Minh Hoàng geeft de bal voor. Klungelig pakt Castellón de bal. is nu in balbezit. haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Minh Hoàng rent richting de bal. Mlynár rent richting de bal. Martínez Pujalte bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mlynár bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina verovert de bal door een tackle van achteren. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 5:0

52e minuut.
Stoica kopt de bal weg. Castellón geeft de bal voor. Klungelig pakt Stoica de bal. Nina is nu in balbezit. Nina schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Vlahuţă is nu in balbezit. Minh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Nina is nu in balbezit. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 6:0

56e minuut.
Mlynár passt de bal in één keer door. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina onderschept slim de pass. Nina schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 7:0

58e minuut.
Morillo is nu in balbezit. Morillo passt de bal in één keer door. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 8:0

60e minuut.
Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski probeert naar een medespeler te passen. Hałabura geeft een hoge lob. rent richting de bal. schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 9:0

62e minuut.
Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Stoica de bal onder controle te krijgen. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Roldán bereikt de bal nog maar net als eerste. Hałabura verovert de bal door een tackle van achteren. Hałabura geeft een lange en hoge pass. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng schiet op doel. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

68e minuut.
Mlynár heeft problemen om de bal te vangen. Kordalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kordalski passt de bal zonder na te denken. Nina bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Castellón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hałabura rent richting de bal. Hałabura geeft de bal voor. Daar is , maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Nina passt de bal in één keer door. bereikt de bal nog maar net als eerste. Nina is nu in balbezit. Nina draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 10:0

74e minuut.
Daar is Ciuboată, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kordalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kordalski passt de bal in één keer door. Minh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz bokst de bal weg.

76e minuut.
Sandul geeft de bal voor. Stoica rent richting de bal. Nina verovert de bal door een tackle van achteren. Nina schiet op doel. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 11:0

78e minuut.
Roldán rent richting de bal. Kordalski verovert de bal door een tackle van achteren. Kordalski met een sublieme pass. Minh Hoàng is nu in balbezit. Minh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 12:0

84e minuut.
Kordalski met een snelle inworp. Nina met een sublieme pass. bereikt de bal nog maar net als eerste. haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 13:0

86e minuut.
Kordalski passt de bal zonder na te denken. Minh Hoàng rent richting de bal. Minh Hoàng passt de bal in één keer door. Nina rent richting de bal. Nina draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Martínez Pujalte heeft problemen om de bal te vangen. rent richting de bal. haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
M4M - Pogoń Lwówek 14:0

87e minuut.
Śmietana met een sublieme pass. Daar is Roldán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldán passt de bal in één keer door. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: M4M 16%, Pogoń Lwówek 84%.
M4M - Pogoń Lwówek 14:0