Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rawa 2021 Katowice Buszek Żyrardów
champion Tactiek Sezon_22_off
57% Balbezit 43%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
47.2 gemiddelde waardering 43.1
zeer goed Schieten solide
redelijk Passen matig
goed Verdedigen goed


5e minuut.
Rašić verovert de bal door een tackle van achteren. Rašić geeft een hoge lob. Teodor heeft problemen om de bal te vangen. Niinisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Niinisalo geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Viletta verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rocco met de inworp. Couderc is nu in balbezit. Couderc geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Taivalmäki rent richting de bal. Taivalmäki geeft een hoge lob. Couderc met een sublieme pass. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot draait met de bal, schiet en ... Hovsepyan bokst de bal weg.

17e minuut.
Viletta geeft een hoge lob. Couderc kopt de bal weg. Partel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Barbot is nu in balbezit. Barbot draait met de bal, schiet en ... Hovsepyan bokst de bal weg.

23e minuut.
Schabowy probeert naar een medespeler te passen. Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niinisalo verovert de bal door een tackle van achteren. Niinisalo geeft een lange en hoge pass. Barbot krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Choudhury stond buitenspel. Rašić maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Macedo kopt de bal weg. Teodor rent richting de bal. Teodor haalt uit met een fantastische trap. Leba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Repeteco is nu in balbezit. Branicki met een sublieme pass. Macedo is nu in balbezit. Macedo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Buszek Żyrardów 1:0

37e minuut.
Couderc rent richting de bal. Couderc geeft de bal voor. Choudhury rent richting de bal. Choudhury draait met de bal, schiet en ... Hovsepyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rawa 2021 Katowice - Buszek Żyrardów 1:1

45e minuut.
Repeteco passt de bal met de wreef. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot passt de bal zonder na te denken. Choudhury is nu in balbezit. Choudhury haalt uit met een fantastische trap. Hovsepyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 50%, Buszek Żyrardów 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rawa 2021 Katowice - Buszek Żyrardów 1:1

47e minuut.
Macedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Branicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Branicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Branicki geeft de bal voor. Choudhury springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Putzo rent richting de bal. Putzo geeft de bal voor. Teodor rent richting de bal. Teodor schiet op doel. Paal!

67e minuut.
Rocco is nu in balbezit. Elbiz rent richting de bal. Viletta is nu in balbezit. Elbiz verovert de bal door een tackle van achteren. Elbiz geeft een hoge lob. Hovsepyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Niinisalo geeft de bal voor. Klungelig pakt Partel de bal. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot haalt uit met een fantastische trap. Hovsepyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rawa 2021 Katowice - Buszek Żyrardów 1:2

87e minuut.
Rolim kopt de bal weg. Houtkoop rent richting de bal. Houtkoop geeft een lange en hoge pass. Macedo rent richting de bal. Macedo draait met de bal, schiet en ... Leba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Branicki heeft problemen om de bal te vangen. Leba probeert naar een medespeler te passen. Partel probeert de bal aan de voet te houden. Barbot bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rawa 2021 Katowice 47%, Buszek Żyrardów 53%.
Rawa 2021 Katowice - Buszek Żyrardów 1:2