Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KrzychuTeam Wróblewo City
jazda Tactiek liga
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.4 gemiddelde waardering 46.5
zeer goed Schieten goed
redelijk Passen redelijk
zeer goed Verdedigen matig


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KrzychuTeam 56%, Wróblewo City 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KrzychuTeam - Wróblewo City 0:0

52e minuut.
Voda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stoksik is nu in balbezit. Voda verovert de bal door een tackle van achteren. Voda schiet op doel. Yaranga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KrzychuTeam - Wróblewo City 0:1

57e minuut.
dos Ramones met een sublieme pass. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda passt de bal met de wreef. Orimi is nu in balbezit. Orimi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
David bereikt de bal nog maar net als eerste. David passt de bal zonder na te denken. Čonka rent richting de bal. Migheria onderschept slim de pass. Migheria schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KrzychuTeam - Wróblewo City 1:1

67e minuut.
dos Ramones geeft een hoge lob. Daar is Orimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orimi passt de bal met de wreef. Voda is nu in balbezit. Voda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Orimi rent richting de bal. Orimi passt de bal zonder na te denken. Křivka rent richting de bal. Voda bereikt de bal nog maar net als eerste. Voda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Čonka kopt de bal weg. Voda rent richting de bal. Voda passt de bal met de wreef. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kranc geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiełczykowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Migheria is nu in balbezit. Migheria geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
KrzychuTeam - Wróblewo City 2:1

82e minuut.
Na een snelle pass probeert David de bal onder controle te krijgen. Rompek rent richting de bal. Rompek passt de bal met de wreef. Migheria bereikt de bal nog maar net als eerste. Migheria schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KrzychuTeam 66%, Wróblewo City 34%.
KrzychuTeam - Wróblewo City 2:1