Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogoń Lwówek parys fc.
10.02.2024 Tactiek parys
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
42.1 gemiddelde waardering 51.9
goed Schieten uitstekend
solide Passen goed
redelijk Verdedigen solide


27e minuut.
Niemyty rent richting de bal. De Wever geeft de bal voor. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - parys fc. 0:1

29e minuut.
Mlynár zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Teufelchen de bal. De Wever speelt de bal door. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lajtai geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bademci met een snelle inworp. Niemyty is nu in balbezit. Niemyty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Niemyty passt de bal met de wreef. Martínez Pujalte rent richting de bal. Bademci verovert de bal door een tackle van achteren. Bademci geeft de bal voor. Klungelig pakt De Bertis de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sztoic geeft de bal voor. Niemyty kopt de bal weg. Mlynár probeert de bal aan de voet te houden. Bademci rent richting de bal. Bademci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Stoica geeft een lange en hoge pass. Inworp. Sarmiento met een snelle inworp. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Teufelchen speelt de bal door. Bademci is nu in balbezit. Bademci geeft de bal voor. De Bertis heeft problemen om de bal te vangen. De Bertis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 57%, parys fc. 43%.
Pogoń Lwówek - parys fc. 0:1

46e minuut.
De Wever met een sublieme pass. Bademci bereikt de bal nog maar net als eerste. Bademci passt de bal zonder na te denken. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Teufelchen bereikt de bal nog maar net als eerste. Teufelchen geeft de bal voor. Minetto is nu in balbezit. Śmietana verovert de bal door een tackle van achteren. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Prado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Lwówek - parys fc. 1:1

55e minuut.
Daar is Sarmiento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roldán rent richting de bal. Sztoic geeft een hoge lob. De Bertis is nu in balbezit. De Bertis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Roldán rent richting de bal. Sarmiento onderschept slim de pass. Sarmiento speelt de bal door. Bademci geeft een hoge lob. De Bertis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Roldán heeft problemen om de bal te vangen. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoica bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis onderschept slim de pass. De Bertis draait met de bal, schiet en ... Giejsztorewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - parys fc. 1:2

63e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pandelea controleert de bal met de borst. Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Śmietana haalt uit met een fantastische trap. Prado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogoń Lwówek - parys fc. 2:2

67e minuut.
Bademci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martínez Pujalte verovert de bal door een tackle van achteren. Stoica rent richting de bal. De Bertis verovert de bal door een tackle van achteren. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Śmietana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarmiento is nu in balbezit. Sarmiento geeft de bal voor. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
De Wever met een sublieme pass. Bademci rent richting de bal. Bademci passt de bal met de wreef. Niemyty rent richting de bal. Niemyty draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Sarmiento passt de bal zonder na te denken. De Bertis rent richting de bal. De Bertis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogoń Lwówek - parys fc. 2:3

82e minuut.
Baranga geeft een hoge lob. Daar is Vlahuţă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Bertis bereikt de bal nog maar net als eerste. De Bertis haalt uit met een fantastische trap. Giejsztorewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Maidla probeert naar een medespeler te passen. De Wever rent richting de bal. De Wever met een sublieme pass. Niemyty bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemyty draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogoń Lwówek 64%, parys fc. 36%.
Pogoń Lwówek - parys fc. 2:3