Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle FC Sauron
rapol Tactiek 541prawy
52% Balbezit 48%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
60.8 gemiddelde waardering 58.7
very good Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen incredible


8e minuut.
Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste. Żytko speelt de bal door. Brescan speelt de bal door. Hetman is nu in balbezit. Hetman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pannek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brescan met de inworp. Żytko geeft de bal voor. Hetman krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Ochmański geeft een hoge lob. Alexa rent richting de bal. Alexa passt de bal in één keer door. Hetman is nu in balbezit. Hetman schiet op doel. Velchev bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Żytko zal de hoekschop nemen. Hetman krijgt zijn hoofd ertegen. Velchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Hetman maakt een snoekduik en kopt de bal. Velchev speelt de bal door. Blombowski kopt de bal weg. Hetman is nu in balbezit. Hetman schiet op doel. Velchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Garus met de inworp. Vejvara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vejvara geeft een lange en hoge pass. Paredes springt en kopt de bal. Đình Dương probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - FC Sauron 1:0

24e minuut.
Brescan passt de bal met de wreef. Blombowski rent richting de bal. Snítil is nu in balbezit. Hetman rent richting de bal. Hetman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gertmenyan verovert de bal door een tackle van achteren. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ... Đình Dương werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Brescan speelt de bal door. Blombowski rent richting de bal. Hetman rent richting de bal. Hetman schiet op doel. Velchev maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brescan springt en kopt de bal. Klungelig pakt Morina de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Đình Dương probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Brescan de bal. Kapłan kopt de bal weg. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 54%, FC Sauron 46%.
KcN Rapolle - FC Sauron 1:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garus met een snelle inworp. Vejvara geeft een lange en hoge pass. Paredes is nu in balbezit. Paredes draait met de bal, schiet en ... Đình Dương verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapłan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gertmenyan is nu in balbezit. Gertmenyan schiet op doel. Đình Dương probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Morina met een sublieme pass. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Blombowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blombowski krijgt een gele kaart.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapłan met een snelle inworp. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Brescan passt de bal zonder na te denken. Żytko is nu in balbezit. Żytko passt de bal met de wreef. Hetman is nu in balbezit. Hetman draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Hetman springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Morina de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Żytko neemt de hoekschop. Hetman maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Velchev trapt de bal weg van het doel. Bunghez kopt de bal weg. Hetman is nu in balbezit. Hetman draait met de bal, schiet en ... Velchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Ochmański geeft een hoge lob. Pannek kopt de bal weg. Żytko is nu in balbezit. Żytko geeft de bal voor. Hetman springt en kopt de bal. Velchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 60%, FC Sauron 40%.
KcN Rapolle - FC Sauron 1:0