Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin KcN Rapolle
Rewolucja Tactiek rapol
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 0
62.5 gemiddelde waardering 60.5
uitmuntend Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


11e minuut.
Pannek speelt de bal door. Gettler is nu in balbezit. Gettler geeft een lange en hoge pass. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ... Velchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Morina de bal. Mironescu verovert de bal door een tackle van achteren. Mironescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 1:0

15e minuut.
Inworp. Kekseler zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatev bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe verovert de bal door een tackle van achteren. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannek maakt een afschuwelijke overtreding. Pannek krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kekseler met een snelle inworp. Caterincă met een sublieme pass. Daar is Mironescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe schiet op doel. Velchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă met een sublieme pass. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap. Velchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 2:0

25e minuut.
Mironescu speelt de bal door. Gettler probeert naar een medespeler te passen. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe schiet op doel. Velchev probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 50%, KcN Rapolle 50%.
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 3:0

47e minuut.
Kapłan heeft problemen om de bal te vangen. Caterincă met een sublieme pass. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gettler bereikt de bal nog maar net als eerste. Pannek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pannek krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

67e minuut.
Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă passt de bal met de wreef. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe schiet op doel. Velchev bokst de bal weg.

77e minuut.
Gettler passt de bal in één keer door. Mironescu rent richting de bal. Gatev onderschept slim de pass. Gettler geeft de bal voor. van Wijnsberghe springt en kopt de bal. Velchev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Gatev onderschept slim de pass. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă speelt de bal door. Mironescu rent richting de bal. Mironescu haalt uit met een fantastische trap. Velchev bokst de bal weg.

88e minuut.
Gettler rent richting de bal. Gettler passt de bal met de wreef. Mironescu rent richting de bal. Mironescu schiet op doel. Velchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 4:0

90e minuut.
Caterincă speelt de bal door. van Wijnsberghe rent richting de bal. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu draait met de bal, schiet en ... Velchev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 54%, KcN Rapolle 46%.
Miedziaki Lubin - KcN Rapolle 5:0