Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dobrzyniewo GTS Gdańsk
1-4-1-3-2 Tactiek Powrót
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
10 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
47.1 gemiddelde waardering 47
solid Schieten very good
good Passen good
average Verdedigen solid


1e minuut.
Enginer speelt de bal door. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Chatzipanagis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Soncino met een snelle inworp. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Kozak heeft problemen om de bal te vangen. Kozak geeft een hoge lob. Pérez Lima rent richting de bal. Wurm verovert de bal door een tackle van achteren. Wurm haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maleńczuk. Maleńczuk krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Chatzipanagis geeft de bal voor. Inworp. Stafidă met de inworp. Soncino is nu in balbezit. Soncino geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Stafidă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maleńczuk de bal. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm haalt uit met een fantastische trap. Vozihnoj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Stafidă kopt de bal weg. Mas heeft problemen om de bal te vangen. Stafidă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mas verovert de bal door een tackle van achteren. Mas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Chikov neemt de hoekschop. Klungelig pakt Enginer de bal. Mas rent richting de bal. Mas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 1:0

29e minuut.
Honkaranta kopt de bal weg. Mas is nu in balbezit. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... Chatzipanagis probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Soncino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Enginer is nu in balbezit. Enginer passt de bal met de wreef. Wurm rent richting de bal. Wurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo 62%, GTS Gdańsk 38%.
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 1:0

46e minuut.
Holland komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Chatzipanagis rent richting de bal. Maleńczuk onderschept slim de pass. Maleńczuk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Wurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
bin Yakub passt de bal in één keer door. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Krentusz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krentusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 2:0

50e minuut.
bin Yakub rent richting de bal. bin Yakub geeft een hoge lob. Krentusz is nu in balbezit. Krentusz geeft een hoge lob. Holland springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Krentusz geeft een hoge lob. Chikov rent richting de bal. Chikov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Stafidă de bal onder controle te krijgen. Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 3:0

54e minuut.
Chikov rent richting de bal. Stafidă verovert de bal door een tackle van achteren. Stafidă geeft de bal voor. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Soncino is nu in balbezit. Soncino probeert naar een medespeler te passen. Wurm is nu in balbezit. Wurm schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 3:1

60e minuut.
Maleńczuk rent richting de bal. Chatzipanagis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzipanagis geeft een hoge lob. Holland rent richting de bal. Holland haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Mas verovert de bal door een tackle van achteren. Góralczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Góralczyk geeft een hoge lob. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Chikov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stafidă. Chikov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Honkaranta met een snel genomen vrije trap. Krentusz rent richting de bal. Krentusz geeft een hoge lob. Holland krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Doeltrap. Seremet trapt de bal weg. Maleńczuk kopt de bal weg. Wurm is nu in balbezit. Wurm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Stafidă geeft een lange en hoge pass. Chikov speelt de bal door. Reinaste onderschept slim de pass. Krentusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Krentusz draait met de bal, schiet en ... Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 4:1

84e minuut.
Trivella geeft de bal voor. Inworp. Soncino met een snelle inworp. Maleńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Maleńczuk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Mas kopt de bal weg. Munnicki rent richting de bal. Holland onderschept slim de pass. Holland haalt uit met een fantastische trap. Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dobrzyniewo 57%, GTS Gdańsk 43%.
Dobrzyniewo - GTS Gdańsk 4:1