Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KcN Rapolle NiedzielniKS
rapol Tactiek 1.4
53% Balbezit 47%
32% Spel op eigen helft 68%
18 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62.1 gemiddelde waardering 57.8
excellent Schieten solid
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes onderschept slim de pass. Paredes passt de bal met de wreef. Gertmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gertmenyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan passt de bal in één keer door. Garus probeert naar een medespeler te passen. Barmby is nu in balbezit. Barmby draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Merlos rent richting de bal. Merlos passt de bal in één keer door. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała geeft de bal voor. Merlos krijgt zijn hoofd ertegen. Velchev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Boros geeft een hoge lob. Młynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek geeft de bal voor. Merlos bereikt de bal nog maar net als eerste. Merlos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kapłan passt de bal met de wreef. Gertmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gertmenyan speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Ţigănaş kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gertmenyan krijgt zijn hoofd ertegen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - NiedzielniKS 1:0

25e minuut.
Garus is nu in balbezit. Pappot begaat een overtreding. Garus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Garus met een snel genomen vrije trap. Paredes maakt een snoekduik en kopt de bal. Ţigănaş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
de la Hera onderschept slim de pass. de la Hera geeft een lange en hoge pass. Merlos speelt de bal door. Busquets heeft problemen om de bal te vangen. Busquets haalt uit met een fantastische trap. Velchev probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KcN Rapolle - NiedzielniKS 1:1

37e minuut.
Kapłan probeert naar een medespeler te passen. Barmby rent richting de bal. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Paredes de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kolasa passt de bal met de wreef. Garus is nu in balbezit. Pena begaat een overtreding. Pena krijgt een gele kaart. Garus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Garus met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 36%, NiedzielniKS 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KcN Rapolle - NiedzielniKS 1:1

47e minuut.
Młynek kopt de bal weg. Kolasa rent richting de bal. Kolasa speelt de bal door. Paredes is nu in balbezit. Paredes schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Aba geeft de bal voor. Alexa is nu in balbezit. Alexa passt de bal met de wreef. Kolasa geeft de bal voor. Pappot kan de bal niet met de borst controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Morina is nu in balbezit. Morina geeft een hoge lob. Rempała probeert de bal aan de voet te houden. Paredes rent richting de bal. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Revnic komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft een hoge lob. Morina speelt de bal door. Garus is nu in balbezit. Garus geeft de bal voor. Ţigănaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paredes rent richting de bal. Aba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Paredes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paredes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Smits komt het veld opgelopen. Josse komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Pappot is nu in balbezit. Kolasa met een sublieme pass. Kapłan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapłan geeft de bal voor. Paredes springt en kopt de bal. Ţigănaş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Młynek passt de bal in één keer door. Revnic is nu in balbezit. Revnic passt de bal met de wreef. Smits bereikt de bal nog maar net als eerste. Smits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Pannek verovert de bal door een tackle van achteren. Boros is nu in balbezit. Morina is nu in balbezit. Revnic onderschept slim de pass. Revnic schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Garus is nu in balbezit. Garus met een sublieme pass. Barmby probeert naar een medespeler te passen. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KcN Rapolle - NiedzielniKS 2:1

88e minuut.
Josse geeft de bal voor. Morina speelt de bal door. Klungelig pakt Paredes de bal. Josse onderschept slim de pass. Garus geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KcN Rapolle 29%, NiedzielniKS 71%.
KcN Rapolle - NiedzielniKS 2:1