Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smierdziadki K.S. Niebiescy Myszków
Cyniczna Tactiek nowiuska12
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
62.6 gemiddelde waardering 51.2
uitmuntend Schieten solide
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen solide


11e minuut.
Miemiec rent richting de bal. Miemiec passt de bal zonder na te denken. Battokok bereikt de bal nog maar net als eerste. Battokok geeft een hoge lob. Rekuć springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Pinillos Caro geeft de bal voor. Motiejauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Quitche de bal. Bowyer rent richting de bal. Bowyer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - K.S. Niebiescy Myszków 1:0

23e minuut.
Daumann probeert naar een medespeler te passen. Bowyer is nu in balbezit. Bowyer passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szpejna de bal. Szpejna draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tolomi rent richting de bal. Motiejauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas met een sublieme pass. Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowyer draait met de bal, schiet en ... Toregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bobrunka kan de bal niet met de borst controleren. Bogdanowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bobrunka. Bobrunka krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Bowyer de bal onder controle te krijgen. Enescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Enescu passt de bal in één keer door. Motiejauskas rent richting de bal. Motiejauskas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Quitche bereikt de bal nog maar net als eerste. Quitche passt de bal met de wreef. Göçkün is nu in balbezit. Miemiec geeft een hoge lob. Rekuć krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bobrunka onderschept slim de pass. Bogdanowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bobrunka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Battokok zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bobrunka kopt de bal weg. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Smierdziadki - K.S. Niebiescy Myszków 1:1

36e minuut.
Enescu probeert naar een medespeler te passen. Szpejna rent richting de bal. Tlukač schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tlukač krijgt een gele kaart. Szpejna is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Koselski met een snel genomen vrije trap. Bowyer krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bowyer rent richting de bal. Hordecki onderschept slim de pass. Enescu verovert de bal door een tackle van achteren. Enescu geeft een lange en hoge pass. Motiejauskas krijgt zijn hoofd ertegen. Toregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smierdziadki 41%, K.S. Niebiescy Myszków 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Smierdziadki - K.S. Niebiescy Myszków 1:1

55e minuut.
Battokok verovert de bal door een tackle van achteren. Battokok passt de bal met de wreef. Hordecki speelt de bal door. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Lorenzini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ignazio komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Hordecki probeert naar een medespeler te passen. Cantarini is nu in balbezit. Cantarini speelt de bal door. Ignazio rent richting de bal. Ignazio schiet op doel. Lorenzini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Enescu passt de bal in één keer door. Motiejauskas rent richting de bal. Szpejna rent richting de bal. Motiejauskas is nu in balbezit. Motiejauskas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smierdziadki - K.S. Niebiescy Myszków 2:1

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koša komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Motiejauskas kopt de bal weg. Klungelig pakt Jeannol de bal. Jeannol speelt de bal door. Szpejna bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpejna schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdanowicz rent richting de bal. Bobrunka rent richting de bal. Ignazio is nu in balbezit. Ignazio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Tolomi geeft een lange en hoge pass. Bobrunka kopt de bal weg. Bogdanowicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ignazio rent richting de bal. Ignazio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Inworp. Jeannol met een snelle inworp. Daumann probeert naar een medespeler te passen. Motiejauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Motiejauskas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Tlukač probeert de bal met de borst te controleren. Motiejauskas rent richting de bal. Hordecki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hordecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smierdziadki 54%, K.S. Niebiescy Myszków 46%.
Smierdziadki - K.S. Niebiescy Myszków 2:1