Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziaki Lubin GTS Gdańsk
Rewolucja Tactiek Powrót
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
17 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 1
62.7 gemiddelde waardering 45.1
uitmuntend Schieten goed
zeer goed Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


10e minuut.
Góralczyk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Reinaste, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wijnsberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 1:0

12e minuut.
Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mougin. Wurm is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Enginer neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kozak verovert de bal door een tackle van achteren. Kozak probeert naar een medespeler te passen. Wurm is nu in balbezit. Wurm schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Kozak de bal onder controle te krijgen. Munnicki onderschept slim de pass. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza schiet op doel. Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 2:0

32e minuut.
Macías geeft de bal voor. Góralczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 3:0

40e minuut.
Maruda verovert de bal door een tackle van achteren. Gettler rent richting de bal. Gettler passt de bal in één keer door. Tracotanza rent richting de bal. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... Seremet bokst de bal weg.

43e minuut.
Macías geeft een lange en hoge pass. Stafidă kopt de bal weg. Gettler speelt de bal door. Tracotanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Tracotanza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 45%, GTS Gdańsk 55%.
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 3:0

48e minuut.
Maruda geeft een hoge lob. Stafidă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... Seremet maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Enginer rent richting de bal. Caterincă onderschept slim de pass. Caterincă geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tracotanza de bal. Tracotanza draait met de bal, schiet en ... Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Maruda passt de bal zonder na te denken. Mougin met een sublieme pass. Kekseler rent richting de bal. Kekseler geeft een hoge lob. Tracotanza maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 4:0

58e minuut.
Kekseler heeft problemen om de bal te vangen. Kekseler geeft de bal voor. Daar is Soncino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Wijnsberghe rent richting de bal. van Wijnsberghe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Enginer geeft een hoge lob. Gettler geeft een hoge lob. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza schiet op doel. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 5:0

61e minuut.
Reinaste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Grycki komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Kekseler geeft de bal voor. Soncino kopt de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kekseler zal de hoekschop nemen. van Wijnsberghe maakt een snoekduik en kopt de bal. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Munnicki is nu in balbezit. van Wijnsberghe verovert de bal door een tackle van achteren. Tracotanza is nu in balbezit. Tracotanza haalt uit met een fantastische trap. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 6:0

84e minuut.
Kekseler is nu in balbezit. Kekseler passt de bal zonder na te denken. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ... Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 7:0

87e minuut.
Góralczyk geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kekseler met de inworp. van Wijnsberghe is nu in balbezit. van Wijnsberghe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Kozak met een sublieme pass. Daar is Wurm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wurm geeft een hoge lob. Maleńczuk is nu in balbezit. Maleńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziaki Lubin 39%, GTS Gdańsk 61%.
Miedziaki Lubin - GTS Gdańsk 7:0