Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:36
  • Competitiewedstrijd: Liga V.051
  • Stadion: Miedziana Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 21971
huana team K.S. Niebiescy Myszków
pożyczona Tactiek nowiuska12
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.3 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
zeer goed Passen solide
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cuzino de bal onder controle te krijgen. Göçkün bereikt de bal nog maar net als eerste. Göçkün draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sadović geeft een lange en hoge pass. Inworp. Battokok met de inworp. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Włosek geeft de bal voor. Rajtuz kan de bal niet met de borst controleren. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik haalt uit met een fantastische trap. Toregiani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Włosek geeft een lange en hoge pass. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Rolnik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rolnik zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Toregiani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Rekuć speelt de bal door. Battokok probeert naar een medespeler te passen. Bobrunka bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobrunka schiet op doel. Walewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - K.S. Niebiescy Myszków 0:1

35e minuut.
Włosek geeft een hoge lob. Eprhaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Eprhaim passt de bal zonder na te denken. Rolnik is nu in balbezit. Rolnik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Miemiec passt de bal zonder na te denken. Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć passt de bal zonder na te denken. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Leśnik kopt de bal weg. Cantarini geeft een lange en hoge pass. Göçkün kopt de bal weg. Bobrunka rent richting de bal. Bobrunka draait met de bal, schiet en ... Walewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crut probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Włosek bereikt de bal nog maar net als eerste. Włosek probeert naar een medespeler te passen. Tlukač rent richting de bal. Rolnik onderschept slim de pass. Rolnik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Toregiani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 51%, K.S. Niebiescy Myszków 49%.
huana team - K.S. Niebiescy Myszków 0:1

50e minuut.
Miemiec passt de bal in één keer door. Battokok rent richting de bal. Battokok passt de bal zonder na te denken. Rekuć heeft problemen om de bal te vangen. Rekuć schiet op doel. De bal raakt de paal. Walewski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - K.S. Niebiescy Myszków 0:2

52e minuut.
Bulajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajski passt de bal zonder na te denken. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Rolnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Włosek passt de bal in één keer door. Eprhaim is nu in balbezit. Eprhaim passt de bal in één keer door. Rolnik rent richting de bal. Rolnik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Doeltrap. Ignazio komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Battokok kopt de bal weg. Powieczko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rekuć bereikt de bal nog maar net als eerste. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Walewski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - K.S. Niebiescy Myszków 0:3

58e minuut.
Leśnik is nu in balbezit. Leśnik passt de bal met de wreef. Eprhaim probeert naar een medespeler te passen. Rolnik rent richting de bal. Rolnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Koša komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Sadović met een snelle inworp. Battokok probeert naar een medespeler te passen. Ignazio is nu in balbezit. Bobrunka is nu in balbezit. Bobrunka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Walewski trapt de bal weg. Rolnik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rajtuz de bal onder controle te krijgen. Leśnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśnik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Tlukač geeft een hoge lob. Daar is Rekuć, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rekuć speelt de bal door. Ignazio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ignazio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
huana team - K.S. Niebiescy Myszków 0:4

82e minuut.
Bulajski probeert naar een medespeler te passen. Tlukač is nu in balbezit. Tlukač passt de bal met de wreef. Eprhaim is nu in balbezit. Eprhaim geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Battokok probeert naar een medespeler te passen. Bulajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rekuć is nu in balbezit. Rekuć haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: huana team 53%, K.S. Niebiescy Myszków 47%.
huana team - K.S. Niebiescy Myszków 0:4