Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GTS Gdańsk NiedzielniKS
Powrót Tactiek 1.3
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
45.3 gemiddelde waardering 56.8
solide Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo geeft een lange en hoge pass. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Merlos is nu in balbezit. Merlos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:1

15e minuut.
Góralczyk rent richting de bal. Cambo verovert de bal door een tackle van achteren. Merlos is nu in balbezit. Daar is Merlos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merlos draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Aba geeft de bal voor. Busquets is nu in balbezit. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo geeft een lange en hoge pass. Reinaste rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Żyżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyżyński probeert naar een medespeler te passen. Gospić is nu in balbezit. Gospić geeft de bal voor. Góralczyk kopt de bal weg. Seremet bokst de bal weg.

26e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Merlos stond buitenspel. Góralczyk maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Daar is Aba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateca is nu in balbezit. Ateca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ţigănaş bokst de bal weg.

28e minuut.
Gospić passt de bal zonder na te denken. Busquets bereikt de bal nog maar net als eerste. Busquets passt de bal met de wreef. Cambo rent richting de bal. Cambo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Reinaste de bal. Merlos is nu in balbezit. Merlos schiet op doel. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:2

33e minuut.
Soncino speelt de bal door. Maleńczuk heeft problemen om de bal te vangen. Maleńczuk passt de bal met de wreef. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kozak passt de bal in één keer door. Daar is Soncino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soncino met een sublieme pass. Wurm bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurm haalt uit met een fantastische trap. Ţigănaş bokst de bal weg.

37e minuut.
Kozak met een snelle inworp. Ateca is nu in balbezit. Ateca geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maleńczuk de bal. Maleńczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Stafidă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soncino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gospić onderschept slim de pass. Gospić geeft een lange en hoge pass. Merlos krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Gdańsk 46%, NiedzielniKS 54%.
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:2

47e minuut.
Doeltrap. Seremet met een harde bal richting middenveld. Boros kopt de bal weg. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Merlos is nu in balbezit. Munnicki is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:3

52e minuut.
Soncino rent richting de bal. Boros verovert de bal door een tackle van achteren. Boros passt de bal met de wreef. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:4

65e minuut.
de la Hera onderschept slim de pass. Soncino met een sublieme pass. Szarka rent richting de bal. Wurm onderschept slim de pass. Wurm schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Gospić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Soncino zijn tegenspeler op de grond. Gospić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. de la Hera met een snel genomen vrije trap. Busquets is nu in balbezit. Cambo is nu in balbezit. Cambo schiet op doel. Seremet verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Boros passt de bal zonder na te denken. Gospić speelt de bal door. Cambo is nu in balbezit. Cambo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:5

70e minuut.
de la Hera rent richting de bal. Kozak onderschept slim de pass. Kozak passt de bal zonder na te denken. Wurm rent richting de bal. Wurm draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Żyżyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyżyński geeft een lange en hoge pass. Cambo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 0:6

78e minuut.
Enginer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de la Hera bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozak begaat een overtreding. Kozak krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Munnicki maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maleńczuk rent richting de bal. Maleńczuk passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ateca de bal. Ateca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Gdańsk 53%, NiedzielniKS 47%.
GTS Gdańsk - NiedzielniKS 1:6