Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GTS Gdańsk KcN Rapolle
Powrót Tactiek rapol
39% Balbezit 61%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 20
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
44.5 gemiddelde waardering 59
adequate Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen solid


9e minuut.
Barmby bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmby passt de bal in één keer door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:1

15e minuut.
Stafidă rent richting de bal. Stafidă geeft een lange en hoge pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapłan neemt de hoekschop. Góralczyk kan de bal niet met de borst controleren. Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kolasa rent richting de bal. Kolasa geeft de bal voor. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:2

24e minuut.
Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Paredes speelt de bal door. Garus bereikt de bal nog maar net als eerste. Garus geeft een lange en hoge pass. Barmby springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Munnicki heeft problemen om de bal te vangen. Paredes verovert de bal door een tackle van achteren. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:3

28e minuut.
Garus speelt de bal door. Barmby is nu in balbezit. Barmby passt de bal met de wreef. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan haalt uit met een fantastische trap. Seremet kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Kapłan speelt de bal door. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Gertmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gertmenyan schiet op doel. Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:4

39e minuut.
Barmby passt de bal in één keer door. Garus rent richting de bal. Garus geeft een lange en hoge pass. Stafidă heeft problemen om de bal te vangen. Gertmenyan rent richting de bal. De bal raakt de paal. Gertmenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gertmenyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:5

44e minuut.
Morina geeft een lange en hoge pass. Munnicki heeft problemen om de bal te vangen. Gertmenyan is nu in balbezit. Gertmenyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Gdańsk 64%, KcN Rapolle 36%.
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:6

48e minuut.
Buitenspel voor Wurm. Goede buitenspelval van de verdediging. Pannek neemt vlug de vrije trap. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:7

51e minuut.
Garus is nu in balbezit. Garus met een sublieme pass. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:8

53e minuut.
Pannek verovert de bal door een tackle van achteren. Pannek geeft de bal voor. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Seremet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:9

55e minuut.
Garus met de inworp. Barmby geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Soncino de bal onder controle te krijgen. Gertmenyan rent richting de bal. Gertmenyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Paredes rent richting de bal. Garus is nu in balbezit. Garus met een sublieme pass. Barmby is nu in balbezit. Barmby schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Garus rent richting de bal. Garus probeert naar een medespeler te passen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ... Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:10

77e minuut.
Garus geeft een hoge lob. Munnicki heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap. Seremet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GTS Gdańsk 73%, KcN Rapolle 27%.
GTS Gdańsk - KcN Rapolle 0:11